Cehalet Mutluluktur
Süper Üye
Merhabalar, daha önce forumda bulunan konumun devamıdır. (bkz. wolftü D3D Menu Source). Eski konu kapatıldığı için burdan devam ediyorum. Proje hakkındaki ayrıntılar :

Özellik Açma : Sağ Yön Tuşu
Özellik Kapatma: Sol Yön Tuşu
Hile Arası Geçiş : Aşağı - Yukarı Yön Tuşları

*Şuanlık Sadece Windows 7 Sisteminde Denendi Fakat
Tüm Sistemlerde Çalışacağını Düşünüyorum.

Geliştirici : HeadSqot
Kodlama Dili : VisualBasic.Net
Visual Basic Sürümü : VB [2010] Ultimate
Program Sürümü : v1.0 Open Source

*Otomatik Inject Sistemi
*CSH Ve BIN Otomatik Çekme
*Anti-Unpackers Özelliği
*Açık Kaynak Kodlu Sürüm
*************************************************************************************
NOT : BU ÇIKAN İLK VE SON SÜRÜMDÜR, GEREKTİĞİ YERDE YARDIM EDERİM, SORULARINIZI CEVAPLARIM FAKAT ABİ NE ZAMAN GÜNCELLEME GELECEK GÜNCELLEME VERECEK MİSİN TARZI YORUMLARLA İLGİLENMEM HABERİNİZ OLSUN. ZATEN GEREKLİ KODLARIN YANINA GEREKLİ AÇIKLAMALARI YAZDIM ORDAN BAKARSINIZ.
BU PROJENİN VB.NET DİLİNE YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN MÜKEMMEL BİR ÖRNEK OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM. EMEĞE SAYGI OLARAK BİR TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYİN !

Rar Şifresi: MH-HeadSqot
Özellik Açma : Sağ Yön Tuşu
Özellik Kapatma: Sol Yön Tuşu
Hile Arası Geçiş : Aşağı - Yukarı Yön Tuşları
*Şuanlık Sadece Windows 7 Sisteminde Denendi Fakat
Tüm Sistemlerde Çalışacağını Düşünüyorum.
Geliştirici : HeadSqot
Kodlama Dili : VisualBasic.Net
Visual Basic Sürümü : VB [2010] Ultimate
Program Sürümü : v1.0 Open Source
*Otomatik Inject Sistemi
*CSH Ve BIN Otomatik Çekme
*Anti-Unpackers Özelliği
*Açık Kaynak Kodlu Sürüm
*************************************************************************************
NOT : BU ÇIKAN İLK VE SON SÜRÜMDÜR, GEREKTİĞİ YERDE YARDIM EDERİM, SORULARINIZI CEVAPLARIM FAKAT ABİ NE ZAMAN GÜNCELLEME GELECEK GÜNCELLEME VERECEK MİSİN TARZI YORUMLARLA İLGİLENMEM HABERİNİZ OLSUN. ZATEN GEREKLİ KODLARIN YANINA GEREKLİ AÇIKLAMALARI YAZDIM ORDAN BAKARSINIZ.
BU PROJENİN VB.NET DİLİNE YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN MÜKEMMEL BİR ÖRNEK OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM. EMEĞE SAYGI OLARAK BİR TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYİN !
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Giriş Yap
Rar Şifresi: MH-HeadSqot
Giriş Yap
Şifre yanlış değil beyler ELİNİZLE GİRİN !
Son düzenleme: