Biz Her Zaman Burdaydık Zaten. Siz Geç Geldiniz
Emektar Üye
Gold Hack WLP ve envanter için alınıyor genelde ama eğer siz klan vs atıyorsanız sizden şüpelendi mi pc kontrol etti mi bulunma riski varhocam senin hilelerin efsane olduğunu çok iyi biliyorum ve bu tartışılamaz bir gerçek ama coldhack almak daha mantıklı gibi .d senin hile 5 o 12 dolar .d amacım balatalamak değil asla yanlış anlaşıldıysam özür dilerim
ileride yeni özellikler eklenmeye devam edicekşahsen kodlama değilde cold gibi olsaa adaha iyi iş gorurdu
anladım bunun bulunma ihtimali düşükse bişey diyemem hocamGold Hack WLP ve envanter için alınıyor genelde ama eğer siz klan vs atıyorsanız sizden şüpelendi mi pc kontrol etti mi bulunma riski var
evet eski bir hile lakin klan vs atıyorsanız sürekli pc kontrol edildiğince çıkma ihtimali var bizimkinde o durum söz konusu değilCold hack hâlâ çalışıyor mu?
as kral buyur
reis discord varmıas kral buyur
dragon2478 discordreis discord varmı
Simdi baktimda hala calisiyormus en son 6 yil once almisim bende nasil bir ekipse hic pes etmemisCold hack hâlâ çalışıyor mu?
as kral buyur
ban riski yok OG yakalanırsan anca o şekilde yersinhocam ban riski nedir hiç yok demiyorum ama bazıları açtıktan kısa süre sonra banlanıyor bunda nasıl ?
Discordreis goldhack satıyor musun veya nerden bulabılırım guvenılır ?
piyasada hiçbir kodlamada günlük yok ve kodlama diye satılan tüm hilelerde 4 özellik mevcut bizim hilede 20 özellik ve dahası mevcutkral günlük yokmu satışınız günlük oynamalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?