Çalışmıyor Wolftü Dragon VIP Multi Hack Name Esp-Godmode-No Recoil ETC...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HİL
Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
kanka win 11 kullaniyorum game detected de kaliyor win 11 de mi calismiyor arkadasim win 10 kullanip acabiliyor ben win 11 kullaniyorum acamiyorum duzeltin sunu 2014 de mi yasiyoruz win 10 da calisiyo sadece

Biz Her Zaman Burdaydık Zaten. Siz Geç Geldiniz
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
kanka win 11 kullaniyorum game detected de kaliyor win 11 de mi calismiyor arkadasim win 10 kullanip acabiliyor ben win 11 kullaniyorum acamiyorum duzeltin sunu 2014 de mi yasiyoruz win 10 da calisiyo sadece
Hile komple bize ait değil sadece millet kullansın diye eski olan hilenin exe aldık ve güncelledik proje fala yok elimizde kısaca çalışmayan hileyi alıp güncelledik kullanın diye bu yüzden yeni win sürümleri ekleyemiyoruz

☪ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ☪
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Vay be olmus oyunu tekrar dirilttinmi be kardeşim helal olsun hala oynayan varmi bu oyunu ya
Post automatically merged:

Win 11 sistemi izin vermedigi icin kullanimi olmuyor

Seçkin Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
@#Dragon Hack hocam 2 gündür esp çalışmıyor diğer özellikler sorunsuz çalışıyor ama esp de sorunmu var bendemi sorun var aceba 2 gün önce çalışıyordu esp

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
@#Dragon Hack hocam 2 gündür esp çalışmıyor diğer özellikler sorunsuz çalışıyor ama esp de sorunmu var bendemi sorun var aceba 2 gün önce çalışıyordu esp
Esp arada çalışmıyor kanka, onun için dragon.exe yi bir rara koy çalıştır, sonra tekrardan rardan çıkar ve oyuna gir çık yapıp hileyi kapa aç yapınca düzeldi bende. Karmaşık gelebilir ama öyle çözdüm hep.

Seçkin Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Esp arada çalışmıyor kanka, onun için dragon.exe yi bir rara koy çalıştır, sonra tekrardan rardan çıkar ve oyuna gir çık yapıp hileyi kapa aç yapınca düzeldi bende. Karmaşık gelebilir ama öyle çözdüm hep.
deneyeyim az önce bi açtım çalıştı oyundan düştüm sonraki girişimde esp yine çalışmadı bakalım deneyeceğim senin dediğini

Seçkin Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Biz Her Zaman Burdaydık Zaten. Siz Geç Geldiniz
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
denedim esp çalışmadı neyse ya diğer özellikler çalışıyor dragon hocamız günceller belki esp deki sorunu diğer özellikler çalışıyor zaten sorunsuz esp yerine ses kasarız bizde :D
name esp sorunu bazen bir özellik açınca örnek tek atma veya benzer bir özellik açınca esp çalışmıyor yeniden başlatman gerekiyor pc yi bazen yeniden başlatsanda çalışmıyor sebebi hile yapımcısı biraz m*l diyelim çunki biz bu hileyi sadece exe sini aldık ve güncelledik çalışır duruma getirdik eski bir hile kısaca elimizde projesi yok sadece güncelleme yapabiliyoruz proje olsa zaten her sürüme destek veririz o dert değil ve name esp neyden kaynaklı anlarız ama sadece exe var elimizde idare edin zaten piyasada bu şekilde kolay wolftü hilesi bulmak zor sadece exe ile açılıp hiçbir loader gerektirmeyen veya KEY :D idare edin bununla

Seçkin Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
name esp sorunu bazen bir özellik açınca örnek tek atma veya benzer bir özellik açınca esp çalışmıyor yeniden başlatman gerekiyor pc yi bazen yeniden başlatsanda çalışmıyor sebebi hile yapımcısı biraz m*l diyelim çunki biz bu hileyi sadece exe sini aldık ve güncelledik çalışır duruma getirdik eski bir hile kısaca elimizde projesi yok sadece güncelleme yapabiliyoruz proje olsa zaten her sürüme destek veririz o dert değil ve name esp neyden kaynaklı anlarız ama sadece exe var elimizde idare edin zaten piyasada bu şekilde kolay wolftü hilesi bulmak zor sadece exe ile açılıp hiçbir loader gerektirmeyen veya KEY :D idare edin bununla
aynn exe ile çalışan hileyi zaten hiçbiryerde bulamazsın bunun için çok güzel bi hile zaten esp yi pek dert etmiyorum onun için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...