Depo wolftü Dword 6.7.6 Updated Features

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
kapis19753' Alıntı:
Ya güzel bi update gelse iyi olur bakın eksikler şunlar
-Silah Atılamıyor.
-Reslenemiyor.
-Kendi Takım arkadaşımızın ismini göremiyoruz.
-Canımız insanda atıyorum 92 ise kurta dönüşünce karakterin canı fulleniyor.

kardeş kurta dönnüce fulemesi iyi hp hack açmadan öyle oyna ve gp kas resleme silah atılmama kendi takım arkadaşını görememe kötü ama şu kendi takım arkadaşının adını görememen muhtemelen wall hack ve wallshot tan oluyordur resleme yi tamamen kalkmış konuşma gibi ha bi tüyo oyunda bazı gördüklerime dedim ztn konuşma tuşu eksiye alınmış (tamamen ben buldum bunu)(önceden bulup yazan varsa daha önce görmedim ama)neyse demeye çalıştıgım ha bide silah atılsa hata verir eyer slotlu inventory açıksa slotaki silah sende olmayınca nası atmayı planlıyon birde real inventory olsada silahlar sende normal de yok atarsan direk hata verme gibi bi durum olur ve ban yeme riski olur adamlar düşünmüyormu bukadar şeyin içinde bunu sırf hiçbir türlü ban yemiyelim die atılmıyor o silah ha arada ultimate alıncada ahh hatası veriyor bunu belki başkalarıda okur sizdede olduysa yazın söyleyelim düzeltilsin.

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
ya bence
butun slotlar
sonra dövme hack
isim değiştirme
armor hack
sizden istediğim bu
:D bu arada helal olsun size <3

Üye
10 HİZMET YILI
BİDE REAL ENVANTER YAPINCA DÖVME GİTME PENÇE GİTME OLAYI SORUNU ÇÖZÜLSE O OLMAZSSA OYUN BÜTÜN ENVANTERLERİ DÖVMELERİ REAL ENVATERE EKLEYİN COLD HACK GİBİ ?

Üye
10 HİZMET YILI
Bunları bırakında wlp gibi illegal kasma hilesini yapın ister paralı yapın ister reklamı çok koyun ama yapın

Üye
10 HİZMET YILI
inş hile çıkar bu hile efsane olcak :)) ellerinize sağlık biziim için o kadar emek sarfediyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...