Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle Selamun Aleyküm DWORD Hackta Eksik Olan Bir Kaç Şey Söylemek İstiyorum
1- UYKU MODUNDA RESLEME ( Oyun İçi Hackla Uğraşmadığım İçin Kolaymı Zor Mu Olacağını Bilmiyorum Benim Alanım İndex Basma Gibi Ayrı Bölümde)
2- KURT VURUŞU : ARKADAŞIM YOUTUBER VE YOUTUBE DE 5K ABONESİ VAR DWORD U KULLANIYOR FAKAT VURUŞLARDA KURT VURUŞU YAZDIĞI İÇİN CLİBE KOYAMIYOR
3 - REAL ENVANTERDE TÜM SLOTLARIN AÇIK OLMAMASI DA BUNLARDAN BİR TANESİ BENDE HEPSİ AÇIK OLDUĞU İÇİN PvE Moduna Girip Çıkıyorum Hepsi Açılıyor Fakat Smurf Hesaplarda Bu Olmuyor
Tabiki Bu Küçük Pürüzler Sizin En İyisi Olacağınızı Değiştirmez İyi Günler DWORD TEAM Ailesi
Merhaba Bence Dövme Hileside Eklenirse Bu Hile Tadından Yenmez Ha Birde Silah Atılmıyor Ve Reslenmiyor Bunların Yanında Ateş Ve Barutun Kafasının Yarım Olması İşi Zorlaştırıyor Lütfen Bunları Düzeltin