Onaylı Üye
ssolmaz999' Alıntı:wolftü hack yetkilileri hackınız eskıden cok daha güzeldisımdı silahı yere aatamıyoruz bide kendi kendine can cogalıp iniyor son bisey daha var kafadan vurmayı oyun ıcınde ıstedıgımız anda acıp kapatabilmeyi yapmalısınız bunları yaprsanız millet bu hackdan başka hack kulanmaz lütfen herkez bunları istiyor cidiye al bu yorumu.
keremkaptan61' Alıntı:aimbot ve odadan atma olsa cold hackdan farkı olmaz
kmete34' Alıntı:Belli ki bişeyler ile uğraşıyolar ki uzun sürüyor ama en azından bi bilgilendirme yapsalar daha iyi olmaz mı ? böyle bekletmek yerine
keremkaptan61' Alıntı:aimbot ve odadan atma olsa cold hackdan farkı olmaz
dodoferi35' Alıntı:Oyundan atıp duruyor ??
warderxx12' Alıntı:Madem O Kadar Bekledınız Bıraz Daha Bekleyın. Sızın Tesekkur Etmenız Gerekır O Poınterler Kolay Bulunmuyo Siz Dword Hack Team ın Yaptıgını 40 Yıl Ugrassanız Yapamazzsınız ..
warderxx12' Alıntı:Madem O Kadar Bekledınız Bıraz Daha Bekleyın. Sızın Tesekkur Etmenız Gerekır O Poınterler Kolay Bulunmuyo Siz Dword Hack Team ın Yaptıgını 40 Yıl Ugrassanız Yapamazzsınız ..
Insan bu ugrasırsa kokunu kazar
srdrylmz' Alıntı:warderxx12' Alıntı:Madem O Kadar Bekledınız Bıraz Daha Bekleyın. Sızın Tesekkur Etmenız Gerekır O Poınterler Kolay Bulunmuyo Siz Dword Hack Team ın Yaptıgını 40 Yıl Ugrassanız Yapamazzsınız ..
Insan bu ugrasırsa kokunu kazar
By Coder Mix' Alıntı:warderxx12' Alıntı:Madem O Kadar Bekledınız Bıraz Daha Bekleyın. Sızın Tesekkur Etmenız Gerekır O Poınterler Kolay Bulunmuyo Siz Dword Hack Team ın Yaptıgını 40 Yıl Ugrassanız Yapamazzsınız ..
40 yıl değilde 8 ayda felan
warderxx12' Alıntı:By Coder Mix' Alıntı:warderxx12' Alıntı:Madem O Kadar Bekledınız Bıraz Daha Bekleyın. Sızın Tesekkur Etmenız Gerekır O Poınterler Kolay Bulunmuyo Siz Dword Hack Team ın Yaptıgını 40 Yıl Ugrassanız Yapamazzsınız ..
8 Aymıs Beyler
By Coder Mix' Alıntı:warderxx12' Alıntı:By Coder Mix' Alıntı:warderxx12' Alıntı:Madem O Kadar Bekledınız Bıraz Daha Bekleyın. Sızın Tesekkur Etmenız Gerekır O Poınterler Kolay Bulunmuyo Siz Dword Hack Team ın Yaptıgını 40 Yıl Ugrassanız Yapamazzsınız ..
8 Aymıs Beyler
ben c++ acemiyim beyler 2012 yılında 4 -5 hle kodlamıştım unuttum şimdi ise c# bildiğimden bana göre 8 ay cold gibi hle yapmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?