warderxx12' Alıntı:By Coder Mix' Alıntı:warderxx12' Alıntı:By Coder Mix' Alıntı:warderxx12' Alıntı:Madem O Kadar Bekledınız Bıraz Daha Bekleyın. Sızın Tesekkur Etmenız Gerekır O Poınterler Kolay Bulunmuyo Siz Dword Hack Team ın Yaptıgını 40 Yıl Ugrassanız Yapamazzsınız ..
40 yıl değilde 8 ayda felan
8 Aymıs Beyler
ben c++ acemiyim beyler 2012 yılında 4 -5 hle kodlamıştım unuttum şimdi ise c# bildiğimden bana göre 8 ay cold gibi hle yapmak
Sor Bakalım Dword Hack Teamda Yer Varmıymıs
berkaysan2001' Alıntı:abi ne zaman bitcerk yaa 1 gün oldu daha yok
freebooyalex5' Alıntı:Hıle zaten calısıyor sız neyın derdındesınız?
Sımdı cıktım oyundan oyun da problem yok aksamdan berı oynuyorum..emir4689' Alıntı:freebooyalex5' Alıntı:Hıle zaten calısıyor sız neyın derdındesınız?
ciddi misin ? oyundan atıyor benı:huh: :huh:
freebooyalex5' Alıntı:Sımdı cıktım oyundan oyun da problem yok aksamdan berı oynuyorum..emir4689' Alıntı:freebooyalex5' Alıntı:Hıle zaten calısıyor sız neyın derdındesınız?
ciddi misin ? oyundan atıyor benı:huh: :huh:
Adamlar ozellık yukleyecekler o kadar yoksa oyunda baska sıkıntı yok suan oyun sorunsuz calısmakta...
o nasıl oluyo ya boşamı bekliyoruzfreebooyalex5' Alıntı:Onu bılemem ama bende sıkıntısız calısıyor ıstersen hıleyı sıl tekrar kur yenı versıyon cıkıncıya kadar..
kardeşim odadaki adamları oyundan atmana yarıyor yararlı olduysa reple beniOğuzhan6' Alıntı:Game Crach ne anlama geliyo?
imvutr' Alıntı:TESEKKURLER Sizlere Bir onerim olarak biseyde bulunmak isterim Tabi Kaile Alinip Cevap Verilcekse sadece solemek ve Buraya Fikrimi sizle Paylasmak icin yaziyorum Sadece Kurt Takla 1 hit Gibi olsa Kodlasaniz sizcee Guzel olmazmi Bazi kardeslerimiz sadece Kurt kasmak istiyor D WORLD Hepsi var Lakin nai ole sadece takla can gibi olsa guzel Olmazmiydi Bizlere vermis Oldunuz Katkida Oturu size Tesekkur ederim sizde olmasaniz Bazi Kotu niyetli insanlar virus atar Trojan yedirir sitenizi ve Calisan Arkadaslari simdiden Tesekkurler Basta siz Olmak uzere Hayirli sahur ve iftarlar...
Arrow' Alıntı:keremkaptan61' Alıntı:aimbot ve odadan atma olsa cold hackdan farkı olmaz
odadan atma ekledi zaten kardeşim konuda yazılmıştır anti game crash kimse seni oyundan atamaz game crash ise herkesi oyundan atarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?