- Konuyu başlatan
Isse Kun
Emektar Üye
Q:EQWEQWEQWEQeqwD sesli güldüm
![]()
Q:EQWEQWEQWEQeqwD sesli güldüm
![]()
Onu beklemeye gerek yok 1 tane yan hesap aç onla gir ban yersen bile bişi olmaz.ayn o zaman tek çare ban sorunu çözmelerini beklemek![]()
Aga Sorun Burda Millet Asıl Hesabı ile girererk onu kasmak istiyorOnu beklemeye gerek yok 1 tane yan hesap aç onla gir ban yersen bile bişi olmaz.
Ayn inş vip hack da güncelleniryararlı konu +1 hayırlısı olsun
Eyw Kardesimyararlı konu +1 hayırlısı olsun
Selamın aleyküm Bende indirme sitesine girdiğimde BEN ROBOT DEĞİLİM yazısı Çıkmıyor Yardımcı Olurmusun??Aga Sorun Burda Millet Asıl Hesabı ile girererk onu kasmak istiyor![]()
Tarayıcı Geçmişini Ve Çerezleri Temizleyip Tekrar DeneyinSelamın aleyküm Bende indirme sitesine girdiğimde BEN ROBOT DEĞİLİM yazısı Çıkmıyor Yardımcı Olurmusun??
Evet Dün Güncellenmesi gerekiyorduHerkesin Temennisi En Kısa Sürede Güncellenmesi
Ban Risk Nedeniyle Güncellenmediğini Düşünüyoruz.Evet Dün Güncellenmesi gerekiyordu
Ban Risk Nedeniyle Güncellenmediğini Düşünüyoruz.
lütfen güncellensin
katılıyorum
Bi bitmediniz !!! Adam ne yazmış siz ne diyorsunuz ? !!!!aynen lütfen güncellensi n
AnlamıyorlarBi bitmediniz !!! Adam ne yazmış siz ne diyorsunuz ? !!!!
Süper Konu Acmıssın Helal Olsun Ban Sorunu Cözüldükten Sonra En Kısa Zamanda Hileyi SunarlarBazı Arkadaşlar Dword VİP Hack Neden Güncellenmedi Sorusunun Cevabını Bekliyor.
Bildiğiniz Gibi Wolftü Dword Lite Sürümünde Ban Risk Ortaya Çıktı.
Bu Nedenle Dword VİP Hack'de Ban Risk Oluşmakta.
Yetkililer Ban Risk Sorununu Çözüp Dword VİP Hack'i
Öyle Kullanıma Sunucaklarını Düşünüyorum.
Bu Konuyu Açmamın Neden Yetkili Kişilerin
Hack İle Uğraşmalarından Dolayı Açıklama Yapıcak Zamanlarının
Olmadıklarını Düşünmemdir.
Anlayış Gösterenlerden Yetkililer Adına Teşekkür Ederim.
İyi Forumlar.