wolftü Dword Hack Onay Sistemi Hata

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
arkadaşlar reklamı geçiyorum CTRL+C ile kopyalıyorum ve yapıştırıyorum ama hesaptan otomatik çıkış yapıyo ozaman reklam onayı kabul etmiyor

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
BENDEKİ HATAYI ÇÖZERMİSİN
iNDİRDİM LOAD DEDİM SYSTEM I GİRDİM SİTEYE GİRİŞ BEKLENİYOR DEDİ GİRDİM HALA AYNISINI DİYO

eğer orda kalıyorsa üyelik açık değilse üyeliğini gir sonra ordan tekrardan memoryhackers sayfasını aç yeni o'Da olmassa kapa chrome'Yi tekrardan aç elinle

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
abi bana bir çare bulun dword hackte sunucu seçme yerinde donuyo hileye basabiliom ama sınıcı seçemeiyom biraz bekleyince log yiyor lütfen bana çare bulun
IMG Klasörüne gir cshell.dll ve object.lto varsa sil.

IYI

Üye
9 HİZMET YILI
selamunaleyküm sayın arkadaşlar bakın sizler aslında bazı şeyleri görmüyosunuz ve uğraşmıyorsunuz hep yetkiler hep yetkiler biraz kendiniz çaba gösterin ben bu sorunu geçen sene yaşadım videodan izledim herşey i yaptım google den yapamıyodum ama operadan onaylamaya başladım sonra düzeldi yani opera indirin kurduktan sonra memoryhckrs yazın sonra karşınıza reklam çıkacak oraya tıklayın sonra google sayfası çıkacak sakın kapatmayın oradanda onaylanacak sayfa geldikten sonra memory hck yazan yazıya tıklayın hileniz onaylanacaktır ve yapamayanda artık kendisi bilir yapanada bişey diyemem helal olsun derim neyse eğer dediğimi yaplırsa olur

Üye
9 HİZMET YILI
Kardeşim tamam ben kendim uğraşarak yaptım anasayfada reklam çıkmıyordu bende siteden biryerden reklam buldum bastım ve onayladım yinede teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...