wolftü Dword Hack Uyku Modu ? Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Selam Öncelikle  wolftü Dword  Hackte Mode Seçeneklerinden Uyku Modu Yok Bide İnsana İnsan Girdiğimizde Bıçak Yerine Kurt var 

Bi Baksanız Yada Çözümü Felan ?

White is destined to be dirty Black is to blame
Seçkin Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Cvp: RE: wolftü Dword Hack Uyku Modu ? Sorunu

desthur' Alıntı:
bide uyku modunda adamı resliyemiyoruz bide silah atamıyoruz adama onuda çözün

ABİ HEPSİNİ OKUMANI UMUYORUM LÜTFEN OKU !!!

Abi hileye 2.silah slotu ekleyin derken silah slotu artırmadan bahsediyorum yani 1 slota 2 silah kullanma anladın sen beni ve abi son bişey hileye envantere gelecek şekilde tüm karakterleri eklerseniz müthiş olur ekipmanlı ateş ve barut ve ekipmanlı raynor ve bane ' de dahil karakterlerin kafası yarım bide canları 200 olmamak şartıyla

Abi hilede hangi odaya girdiysek o odaya uyumlu yapın mesela insan vs insan girdiğimizde kurt oluyoruz onu düzeltmeniz lazım bence bide abi hilede uyku modunda adamı resliyemiyoruz bide silahı arkadaşımıza atamıyoruz bunları'da düzeltin abi !!! <3

- Abi nolur bu istediklerimi yapın hile pahabiçilmez olur hem bu istediklerimi ben tek istemiyorum herkes itiyor nolur abi ekle hileye bunlarıı !!! NOLUR !! <3 allah rızası için istediklerimi ekleyin abi
hile MÜTHİŞ ÖTESİ OLUR NOLUR ABİİ <3 HİLENİN 6.7.2 veya 6.8 ya da 7.0 sürümünde bunları yapmanı umuyoruz abi saygılar <3 ve kolay gelsin
Kardeşim bunu heryere yazmayı kes aksi takdirde sana ufukda ban gozukuyor soyleyım !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...