Mustafa Tu' Alıntı:kardeş bende çalışmıyor lütfen yardım edin hacki açıyorum kırmızı yazı çıkıyor ve ardından memoryhackers açılıyor açıldığı gibi chrome kapanıyor ve yazı hala kırmızı gözüküyor
***********Lütfen Yardım Edin Yardımlarınızı Bekliyorum. ***********
Çok saol kardeşim oldu Allah Razı OlsunArrow' Alıntı:Mustafa Tu' Alıntı:kardeş bende çalışmıyor lütfen yardım edin hacki açıyorum kırmızı yazı çıkıyor ve ardından memoryhackers açılıyor açıldığı gibi chrome kapanıyor ve yazı hala kırmızı gözüküyor
kardeşim bide şöle dene istersen mhloaderi yönetici çalıştır çıkan pencereyi alta al 2 sayfa açılacak 2.ni kapatın biraz bekleyin siteye girdiği gibi google kapanıcak ve yazılar yeşil olucaktır bide bunu dene istersen kardeşim
Mustafa Tu' Alıntı:Çok saol kardeşim oldu Allah Razı OlsunArrow' Alıntı:Mustafa Tu' Alıntı:kardeş bende çalışmıyor lütfen yardım edin hacki açıyorum kırmızı yazı çıkıyor ve ardından memoryhackers açılıyor açıldığı gibi chrome kapanıyor ve yazı hala kırmızı gözüküyor
kardeşim bide şöle dene istersen mhloaderi yönetici çalıştır çıkan pencereyi alta al 2 sayfa açılacak 2.ni kapatın biraz bekleyin siteye girdiği gibi google kapanıcak ve yazılar yeşil olucaktır bide bunu dene istersen kardeşim![]()
Arrow' Alıntı:Mustafa Tu' Alıntı:Çok saol kardeşim oldu Allah Razı OlsunArrow' Alıntı:Mustafa Tu' Alıntı:kardeş bende çalışmıyor lütfen yardım edin hacki açıyorum kırmızı yazı çıkıyor ve ardından memoryhackers açılıyor açıldığı gibi chrome kapanıyor ve yazı hala kırmızı gözüküyor
kardeşim bide şöle dene istersen mhloaderi yönetici çalıştır çıkan pencereyi alta al 2 sayfa açılacak 2.ni kapatın biraz bekleyin siteye girdiği gibi google kapanıcak ve yazılar yeşil olucaktır bide bunu dene istersen kardeşim![]()
estagfurullah kardeşim
AnkaPower' Alıntı:HERŞEYİ KAPAT HACKI YOMETİCİ AÇ 2 SİTEDE 1. NE BAS KAPANIR YAZI YEŞİL
YA YOK OLM ATIYO OYUNDAN MaxGTr arrow
hile güncel leşmesi lazmı
Arrow' Alıntı:AnkaPower' Alıntı:HERŞEYİ KAPAT HACKI YOMETİCİ AÇ 2 SİTEDE 1. NE BAS KAPANIR YAZI YEŞİL
kardeşim bende atma sorunu olmadığı için malesef bir bilgim yok ts ye gidin gerekli arkadaslar yardımcı olucaklardır
AnkaPower' Alıntı:Arrow' Alıntı:AnkaPower' Alıntı:HERŞEYİ KAPAT HACKI YOMETİCİ AÇ 2 SİTEDE 1. NE BAS KAPANIR YAZI YEŞİL
kardeşim bende atma sorunu olmadığı için malesef bir bilgim yok ts ye gidin gerekli arkadaslar yardımcı olucaklardır
hee yalancı atmasorunu olmasayı diyo olmasaydı sen bu siteddde omazdın
AnkaPower' Alıntı:Arrow' Alıntı:AnkaPower' Alıntı:HERŞEYİ KAPAT HACKI YOMETİCİ AÇ 2 SİTEDE 1. NE BAS KAPANIR YAZI YEŞİL
hee yalancı atmasorunu olmasayı diyo olmasaydı sen bu siteddde omazdın