wolftü Dword hackte ban yedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
10 HİZMET YILI
Konuyu nereye açacağımı bilemedim bende buraya açtım yanlış olduysa affola. 3 gündür Wolftü dword hack kullanıyordum bugün hileyi kullandığım 2 hesapta ban yedi resimleri de burda
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Not: Bu hilenin düzeltilmesi gerekli olduğunu gösterir ben burda 1 yıldır üyeyim herhangi bir kötüleme yok

Son düzenleme:
Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Konuyu nereye açacağımı bilemedim bende buraya açtım yanlış olduysa affola. 3 gündür Wolftü dword hack kullanıyordum bugün hileyi kullandığım 2 hesapta ban yedi resimleri de burda

Not: Bu hilenin düzeltilmesi gerekli olduğunu gösterir ben burda 2 yıldır üyeyim herhangi bir kötüleme yok

Kardeş Konuları Yayınlandı *BAN TEST* Yazan Hilelerde Ban Sorunu Vardır Demektir.Ayrıca Özel Hesapla Girilmemeniz Rica Edildi.Hesap Açıp Girseydin.Form da Aktif Olsaydın.Hile Düzeltilsin Diyorsun Ya Çok Kolaysa Git Sen Yap Aynısı Yapabiliyormusun Bak

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Not: Bu hilenin düzeltilmesi gerekli olduğunu gösterir ben burda 2 yıldır üyeyim herhangi bir kötüleme yok

Forum 2015 tarihinde açıldı sen nasıl 2 yıldır üye olabiliyorsun kayıtında 2016 yazıyor

Ben Senim Ve Sen Kendinden Kaçamazsın !
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Kardeşim Ban Test Yazıyor Orda Bizim Bir Suçumuz Yok Sen Herşeyi Açarsan Ban Yersin Tabi

Enkaz altındayım canım belki başka baharlara
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Yemek yesen yemek yiyorum diye konu acan insanlar var aq bune ban yedin diye konu mu acilir zaten ban test yaziyor

Üye
9 HİZMET YILI
Benim yan çarda ban yedi ki yiyceğini zaten biliyodum ban test yazıyor orda kocaman ki adamlar zaten kendi özel hesabınızla girmeyin diye uyarmıştı gereksiz bi konu büyük ihtimalle yakında güncelleyip yeni sürüm getirirler.

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI

Not: Bu hilenin düzeltilmesi gerekli olduğunu gösterir ben burda 1 yıldır üyeyim herhangi bir kötüleme yok

Ban test yazıyor hileye girerken ! ban yemen doğal olabilir. Hilenin düzeltmesini zaten yapıyoruz ve sizlere sunuyoruz bunun için konu açmanız gerekmiyor ! düzeltildiğinde zaten bilgilendiriyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...