Konuyu nereye açacağımı bilemedim bende buraya açtım yanlış olduysa affola. 3 gündür Wolftü dword hack kullanıyordum bugün hileyi kullandığım 2 hesapta ban yedi resimleri de burda
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Not: Bu hilenin düzeltilmesi gerekli olduğunu gösterir ben burda 2 yıldır üyeyim herhangi bir kötüleme yok
1)envanter hackKardeşim Ban Test Yazıyor Orda Bizim Bir Suçumuz Yok Sen Herşeyi Açarsan Ban Yersin Tabi
napalım kardeşim banınımı açalım ?ayrıca 2 hesabımda ban yedi 1 ay
Adam 1 yıldır üyeyim diyor 2 yıldır demiyor. İyi oku bence.Not: Bu hilenin düzeltilmesi gerekli olduğunu gösterir ben burda 2 yıldır üyeyim herhangi bir kötüleme yok
Forum 2015 tarihinde açıldı sen nasıl 2 yıldır üye olabiliyorsun kayıtında 2016 yazıyor
Hile kullanırsan ban yemeyide göze alacaksın ban yemeyi göze almiyorsan gidip Gold hack alırsın !
şuan istediği hileyi alsın hepsi ban atıyorHile kullanırsan ban yemeyide göze alacaksın ban yemeyi göze almiyorsan gidip Gold hack alırsın !
şuan istediği hileyi alsın hepsi ban atıyorGarantisi yok en az ban atan hile biziz diyebiliriz.
Konuyu nereye açacağımı bilemedim bende buraya açtım yanlış olduysa affola. 3 gündür Wolftü dword hack kullanıyordum bugün hileyi kullandığım 2 hesapta ban yedi resimleri de burda
Not: Bu hilenin düzeltilmesi gerekli olduğunu gösterir ben burda 1 yıldır üyeyim herhangi bir kötüleme yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?