wolftü Dword Hataları ve Çözümleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
1-Yazılar sarıda kalıyor, ne yaparsam yapayım yeşil olmuyor.
Çözüm: Yüksek ihtimalle vpn kullanıyorsunuz. Zenmate yada hotspot gibi ipinizi değiştiren programlar varsa loaderiniz yeşil olmaz. Lütfen bunları kapatın, loader sarı iken gerekli yerlere tıklamaları yaptığınız zaman sizi memoryhackerse geri atcak, daha sonra anasayfaya tıkladığınızda yazılar yeşil olucak.
2-Yazılar kırmızıda kalıyor
Çözüm: Bilgisayarınızı virüs taramasından geçirin. Google chrome'yi varsayılan tarayıcı olarak yaptığınızdan emin olun.
3- wolftü açılır açılmaz oyun kapanıyor
Çözüm: Setupu "yönetici" olarak açın, serverden joygame seçin. Daha sonra wolfteamTS klasörünü seçin ve setup işlemini yeniden yapın. Bu işlemleri yönetici olarak yapınız. Ve Lütfen wolftü img klasöründeki cshell.dll ve object.lto silmeyiniz. Yoksa hile atar.
4-Her şeyi hatasız,eksiksiz bir biçimde yapıyorum. Loader yeşil oluyor, oyun açıyorum hile inject oluyor ama menü gelmiyor. Ne yapmam gerek ?
Çözüm: Directx9 yüklemeniz gerekmektedir. 
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

5-Loader Açıyorum fakat .net framework hatası veriyor.
Çözüm: .Net framework 4.0 yada daha üstü sisteminizde kurulu olması lazım.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

6-Hile Log Veriyor.
Çözüm: Hilenin log vermesi imkansız. Hilemiz %100 undetecttir. wolftü xingcode klasörü içindeki log dosyasını temizleyiniz. Masaüstünde cheat engine vs varsa siliniz. Bypass kesinlikle kullanmayınız. 

Başka aldığınız hatalar varsa konuya yorum olarak yazınız cevaplamaya çalışalım. Herkese kolay gelsin.

Üye
9 HİZMET YILI
EmreBrigghtPro' Alıntı:
davut81' Alıntı:
Aga Bende MemoryHacker.com yazıyor Bekliyorum Sitede açılmıyor Neden Acaba

kardeşim  memoryhackers.org yaz com koyarsan girmez :)

Usta Diyorumki Hileyi açtığımda Wait for Acces memoryhackers.org yazıyor anlatabildimmi ? Kırmızı yazıda kalıyor bekliyorum site falanda açılmıyor

Üye
10 HİZMET YILI
Ya Nader11ndu abicim ya setupu yönetici olarak çalıştırıyorum WolfteamTS yi seçiyorum Continue ye tıklıyorum tamam diyorum loader masa üstüne gelmiyor :( (YARDIM LÜTFEN)...

Üye
10 HİZMET YILI
Hocam Çalışmayı durdurdu hatası alıyorum anlatayım
Loaderi açıyorum site açılıyor index ekranı geldiği anda çalışmayı durdurdu veriyor...

Windows 10 Kullanıyorum bu arada

Üye
9 HİZMET YILI
Abi bende bi hata veriodu onu regeditten düzeltip 2 yaptım şimdide en Son Atttıgınız hileyi açınca ekrana gelio gidio hiçbiryerde görünmüyor ne yapmalıyım ? Acil

Üye
9 HİZMET YILI
abi giriş ve şifreyi yazıp bastıgımda oyun giriş ekranı kapanıp kenarda çıkması gerken şey çıkmıyor Lütfen YARDIM!!!!!!1 cheat engine falan yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...