wolftü Dword Hataları ve Çözümleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
1-Yazılar sarıda kalıyor, ne yaparsam yapayım yeşil olmuyor.
Çözüm: Yüksek ihtimalle vpn kullanıyorsunuz. Zenmate yada hotspot gibi ipinizi değiştiren programlar varsa loaderiniz yeşil olmaz. Lütfen bunları kapatın, loader sarı iken gerekli yerlere tıklamaları yaptığınız zaman sizi memoryhackerse geri atcak, daha sonra anasayfaya tıkladığınızda yazılar yeşil olucak.
2-Yazılar kırmızıda kalıyor
Çözüm: Bilgisayarınızı virüs taramasından geçirin. Google chrome'yi varsayılan tarayıcı olarak yaptığınızdan emin olun.
3- wolftü açılır açılmaz oyun kapanıyor
Çözüm: Setupu "yönetici" olarak açın, serverden joygame seçin. Daha sonra wolfteamTS klasörünü seçin ve setup işlemini yeniden yapın. Bu işlemleri yönetici olarak yapınız. Ve Lütfen wolftü img klasöründeki cshell.dll ve object.lto silmeyiniz. Yoksa hile atar.
4-Her şeyi hatasız,eksiksiz bir biçimde yapıyorum. Loader yeşil oluyor, oyun açıyorum hile inject oluyor ama menü gelmiyor. Ne yapmam gerek ?
Çözüm: Directx9 yüklemeniz gerekmektedir. 
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

5-Loader Açıyorum fakat .net framework hatası veriyor.
Çözüm: .Net framework 4.0 yada daha üstü sisteminizde kurulu olması lazım.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

6-Hile Log Veriyor.
Çözüm: Hilenin log vermesi imkansız. Hilemiz %100 undetecttir. wolftü xingcode klasörü içindeki log dosyasını temizleyiniz. Masaüstünde cheat engine vs varsa siliniz. Bypass kesinlikle kullanmayınız. 

Başka aldığınız hatalar varsa konuya yorum olarak yazınız cevaplamaya çalışalım. Herkese kolay gelsin.

Üye
10 HİZMET YILI
aga envanteri diziyorum cıkıp girince real envanterdeki dizdigim slotlar yok oluyor ve oyundan birisini nası atcam kick player diyom adam beni kurtla öldürmüş oluyo

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
kadirrkaratas' Alıntı:
wolftü açılır açılmaz oyun kapanıyor
Çözüm: Setupu "yönetici" olarak açın, serverden joygame seçin. Daha sonra wolfteamTS klasörünü seçin ve setup işlemini yeniden yapın. Bu işlemleri yönetici olarak yapınız. Ve Lütfen wolftü img klasöründeki cshell.dll ve object.lto silmeyiniz. Yoksa hile atar.

Denilenlerin aynısı yapıyorum yine atıyor.Defalarca yaptım ama banamısın demedi silmeyin demişsin dostum,hiçbir şekilde silmeden açılmıyor.
Lütfen Kopyala+Yapıştır Yapmayınız :)Numara İle Sıralanmıştır Zaten.

TEST
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
insert tuşunda bi problem var benim klavyedeh kaynaklı değil başka klavyeyle denedil yine aynı sorun şu basıyorul insert tuşuna kapatmak-açmak için bi türlü olmuyo illaki bir sürü bascaksın öyle açılcak bazen hiç gelmiyo menü açamıyorum veya kapatamıyorum bi yardım etsen be abi :)

Üye
9 HİZMET YILI
sıkıntı var log verıyor bırde oyuna gırdıkten sonra donuyor pc mause bıle ıslemıyor power tusundan baskası calısmıyor pc yı yenıden kapamak zorunda laıyorum oyundan atamıyor bıle ::Dncekısurumde sıkıntı yoktu ama bu sonrakı surumde sıkıntı var gıbı gorunuyor

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
abi oyunu seç diyom 10 dakika bekliyom ondan sonra şöyle diyo Lütfen reklamı onaylayıp terkrar başlatınız ve wolteammı açmıyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...