Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Depowolftü Dword Klan Vslik Lite Version Gelsin mi ?
Tamam İysinizde Abi, Sizden bir Kaç Ricaaam Olacak Acaba Yaparmısınız Bence Hilede Klan Puanı Kasamada Olsun Klan Sembollu Yapma.Mesela Klan Açtıkya Hileden neyse artık onu açacaz ve lobiden çıkıp gircez sembol yerine tıklıyacagız sembolumuzu seçip tamam deyip yapcaz ve yeniden lobiden çıkıop gircez ki Sembol Gelsin Ve Böylece Klan puanımız Bayaaaa Olsun Ve Sembolumuz Kendimiz Ayarlayalım Artık Herkez Ugraşıo tek başına Klan Buyutmek İçin Bence Bunu Yaparsanız Daha İyi Olacaktır Ben Çok Memnun Olurum Sizi Seviyoruz <3 Bize Güvenin (RİCAM OLUR !! )
Usta . ben hem klan ws dword için hem normal dword için bişey söylemek istiyoru. Silahlar atılmıyor ve rez atılmıyor takım arkadaşlarına buna çözüm bulursanız çok iyi olur bence. uyku modunda mılet res istiyor veremiyoruz zaten anlıyorlar dword oldugunu . Teşekkürler. başarılarınızn devamını temenni ediyorum !!!!
yerden silah alam olsun bide admin hile fark edilmemesi lazım da bu konu üstünde çalışsanız lag gibi donmuycak hile açıken miilllet ayıkmasın yıldız çarım var onda hile açmıyom rica etsem bu konuda birazz duyarlı olalım