Üye
2004 desteği yaparmısınız 2 bilgisayardada olmuyor
Bilgisayarının sürümünü düşür olsun bitsin.2004 desteği yaparmısınız 2 bilgisayardada olmuyor
Hata çözümleri konusunda çözümü var oraya bakınThread Stopping Hatası Alıyorum Yardım edermisin
Başlat kısmına "winver" yazarak sürümünüzü kontrol edin. Hile sadece Windows 10 1803+ (2004 için çalışmaz) sürümleri için uygun. Ayriyeten sağ alt gizli bölümünden Vanguard var ise devre dışı bırakın veya tamamen silip tekrar deneyin.start 6 service error faln diyor
bende 2. cmd ekranında waiting for game diyor oyunu açıyorum tm orası okey ama oyun açıldığında oyundan atıyor ve cmd ekranında büstürü yazılar çıkıyor yardım edermisiniz ltfnBaşlat kısmına "winver" yazarak sürümünüzü kontrol edin. Hile sadece Windows 10 1803+ (2004 için çalışmaz) sürümleri için uygun. Ayriyeten sağ alt gizli bölümünden Vanguard var ise devre dışı bırakın veya tamamen silip tekrar deneyin.
Sürüm düşmüyor düşüremedim formatlamak gerekiyorBilgisayarının sürümünü düşür olsun bitsin.
bendeBilgisayarının sürümünü düşür olsun bitsin.
bende 2. cmd ekranında waiting for game diyor oyunu açıyorum tm orası okey ama oyun açıldığında oyundan atıyor ve cmd ekranında büstürü yazılar çıkıyor yardım edermisiniz ltfn
Riot vanguard virüs programını vs kapayın.2 .cmd komuta soyle yaziyor 6 sever found diyor ne yapmaliyim