Seçkin Üye
Maalesef geri adım atacaklarını sanmıyorum. +300 yorum ve Seçkin üye olmak şartgörürmüsünüz sanmam ama hileyi kullanıcağım ve seçkin üye olmam gerektiğini sanıyodum 2 saat te bir 5 yorum atabilirsem benim bunu tamamlamam gerçekten uzun sürücektir 50 yorumu bile zor yaptım gerçekten bunun için bir çözüm yokmu seçkin üyelerde kullanamaz mı yani
Adamlar paralı hilelerle aynı kalitede hile yapıyor daha ne istiyorsun ?görürmüsünüz sanmam ama hileyi kullanıcağım ve seçkin üye olmam gerektiğini sanıyodum 2 saat te bir 5 yorum atabilirsem benim bunu tamamlamam gerçekten uzun sürücektir 50 yorumu bile zor yaptım gerçekten bunun için bir çözüm yokmu seçkin üyelerde kullanamaz mı yani
Maalesef sabretmen lazım..bu konuda verdikleri emek paha biçilemez bu konuda kesinlikle hak veriyorum dediğim şey 20 saate 50 yorum atılabiliyor ve sürekli günün tamamını okulda geçiriyorum geceleri biraz aktiflik sağliyabiliyorum ve zar zor 50 yorum attım bak valla bu 4 gün hastaydım okula gitmedim zar zor 50 yaptım tabi bu kişisel bişi ama 300 biraz fazla olmuş
AynenOnlar soytarılığa devam etsinn bu işin kralı sizsinizz
Emek verdikleri işe emek istiyorlar yapacak bir şey yokbu konuda verdikleri emek paha biçilemez bu konuda kesinlikle hak veriyorum dediğim şey 20 saate 50 yorum atılabiliyor ve sürekli günün tamamını okulda geçiriyorum geceleri biraz aktiflik sağliyabiliyorum ve zar zor 50 yorum attım bak valla bu 4 gün hastaydım okula gitmedim zar zor 50 yaptım tabi bu kişisel bişi ama 300 biraz fazla olmuş
20 günde seçkin üye olursungörürmüsünüz sanmam ama hileyi kullanıcağım ve seçkin üye olmam gerektiğini sanıyodum 2 saat te bir 5 yorum atabilirsem benim bunu tamamlamam gerçekten uzun sürücektir 50 yorumu bile zor yaptım gerçekten bunun için bir çözüm yokmu seçkin üyelerde kullanamaz mı yani
Hile çıkalı çok oldu boş yorum yapmayınız lütfen.sabırsızlıkla bekliyoruz
Post automatically merged:
elinize sağlık
teşekkür
teşekkür
Üyeliğiniz yetersiz, hileyi nerden satın aldıysanız oraya gidip ağlayın ban yiyorum diye. Hilemiz 1 yıldır undetected durumdadır. 300 yoruma değmezse kullanmazsınız. İyi forumlar.sayın kurucum 2017 den beri bu sitedeyim ilk kez sizinle iletişime geçiyorum heycanlıyım konumuza gelirsek hileyi kullandım 9 adet hesap açtım 2 günden fazla oynayabildiğim olmadı(hileyi satın almıştım burda bedava olduğunu gördüm fakat 300 yoruma değmez)
hile 300 yoruma fazlasıyla değer ama bu yorumu tamamlamak içinde bayağı bir aktif olmak lazım sanırım sayın yöneticimÜyeliğiniz yetersiz, hileyi nerden satın aldıysanız oraya gidip ağlayın ban yiyorum diye. Hilemiz 1 yıldır undetected durumdadır. 300 yoruma değmezse kullanmazsınız. İyi forumlar.
hayır.ben kullanabiliyor muyum bunu
2016'dan beri foruma üyesin o bu birazda senin elinde olan birşey foruma 2021 de katılıpda süper üye olan arkadaşlarımız varhile 300 yoruma fazlasıyla değer ama bu yorumu tamamlamak içinde bayağı bir aktif olmak lazım sanırım sayın yöneticim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?