Çalışmıyor Wolftü Dword Lite Remake Hack v1.0 [2021 Eac Servers]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
görürmüsünüz sanmam ama hileyi kullanıcağım ve seçkin üye olmam gerektiğini sanıyodum 2 saat te bir 5 yorum atabilirsem benim bunu tamamlamam gerçekten uzun sürücektir 50 yorumu bile zor yaptım gerçekten bunun için bir çözüm yokmu seçkin üyelerde kullanamaz mı yani
Maalesef geri adım atacaklarını sanmıyorum. +300 yorum ve Seçkin üye olmak şart

da best
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
görürmüsünüz sanmam ama hileyi kullanıcağım ve seçkin üye olmam gerektiğini sanıyodum 2 saat te bir 5 yorum atabilirsem benim bunu tamamlamam gerçekten uzun sürücektir 50 yorumu bile zor yaptım gerçekten bunun için bir çözüm yokmu seçkin üyelerde kullanamaz mı yani
Adamlar paralı hilelerle aynı kalitede hile yapıyor daha ne istiyorsun ?

her gün özlemle
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
bu konuda verdikleri emek paha biçilemez bu konuda kesinlikle hak veriyorum dediğim şey 20 saate 50 yorum atılabiliyor ve sürekli günün tamamını okulda geçiriyorum geceleri biraz aktiflik sağliyabiliyorum ve zar zor 50 yorum attım bak valla bu 4 gün hastaydım okula gitmedim zar zor 50 yaptım tabi bu kişisel bişi ama 300 biraz fazla olmuş

da best
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
bu konuda verdikleri emek paha biçilemez bu konuda kesinlikle hak veriyorum dediğim şey 20 saate 50 yorum atılabiliyor ve sürekli günün tamamını okulda geçiriyorum geceleri biraz aktiflik sağliyabiliyorum ve zar zor 50 yorum attım bak valla bu 4 gün hastaydım okula gitmedim zar zor 50 yaptım tabi bu kişisel bişi ama 300 biraz fazla olmuş
Maalesef sabretmen lazım..

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Emek verdikleri işe emek istiyorlar yapacak bir şey yok

Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
20 günde seçkin üye olursun

Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
karşıma gelen hile kullanıcıları yüzünden oyundan keyif alamaz oldum :(

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
sayın kurucum 2017 den beri bu sitedeyim ilk kez sizinle iletişime geçiyorum heycanlıyım konumuza gelirsek hileyi kullandım 9 adet hesap açtım 2 günden fazla oynayabildiğim olmadı :( (hileyi satın almıştım burda bedava olduğunu gördüm fakat 300 yoruma değmez)
Üyeliğiniz yetersiz, hileyi nerden satın aldıysanız oraya gidip ağlayın ban yiyorum diye. Hilemiz 1 yıldır undetected durumdadır. 300 yoruma değmezse kullanmazsınız. İyi forumlar.

Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Üyeliğiniz yetersiz, hileyi nerden satın aldıysanız oraya gidip ağlayın ban yiyorum diye. Hilemiz 1 yıldır undetected durumdadır. 300 yoruma değmezse kullanmazsınız. İyi forumlar.
hile 300 yoruma fazlasıyla değer ama bu yorumu tamamlamak içinde bayağı bir aktif olmak lazım sanırım sayın yöneticim

L4G

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
hile 300 yoruma fazlasıyla değer ama bu yorumu tamamlamak içinde bayağı bir aktif olmak lazım sanırım sayın yöneticim
2016'dan beri foruma üyesin o bu birazda senin elinde olan birşey foruma 2021 de katılıpda süper üye olan arkadaşlarımız var

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
300 yoruma kesinlikle değmez 20 saate 50 yorum ediyor millet boşuna değmez demiyor aylarca forma emek ver kulan misali wolftü eac korumasına gecmıs kulansanz bile ban garanti yakalanmaması hile ban atmadı anlamına mı gelıyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...