sen nerden biliyon ki ? kullandın mı hileyi ?Ban riski var yan çarını kullan
Canın sağolsunNot: Unutmayın ki her ne kadar oyun kötü de olsa şuan EAC ile korunuyor ve bu bir public hile. O yüzden ana hesaplarınızda kullanmayın. Dikkat etmemişim seçkin üye olmadığımdan dolayı hileye dikkatlice bakmadım
Evetseçkin üye olmak için 300 mesaj gerekiyor demi ?
yapacak birşey yok kullanmak istiyosan seçkin üye olacaksınkeşke 300 mesaz şartı koymasaydınız giremiyom hıleye
gerçekten mi ? ne zaman denedin hileyi ?Dll hatası veriyor arkadaşlar fix olabilir.
Hem dün hem şimdi 2 gündür dll hatası veriyor ki 3 gün önce sorunsuz oynuyordum ona rağmen.Büyük ihtimalle fix yedi.gerçekten mi ? ne zaman denedin hileyi ?
abi çok üzüldüm şuan ya eminmisin senin dosyalarda bir sorun olmasın knk ?Hem dün hem şimdi 2 gündür dll hatası veriyor ki 3 gün önce sorunsuz oynuyordum ona rağmen.Büyük ihtimalle fix yedi.
Yok yani başka deneyen arkadaş yok ama ben de 2 gündür hata var bir kere çalışırken 2 gün boyunca niye birden çalışmasın kiabi çok üzüldüm şuan ya eminmisin senin dosyalarda bir sorun olmasın knk ?
sende haklısın. Nader başkan inş günceller hileyi ve daha sağlam bir şekildeYok yani başka deneyen arkadaş yok ama ben de 2 gündür hata var bir kere çalışırken 2 gün boyunca niye birden çalışmasın ki
Vallahi kendisi görsün diye etiketledim ama görmedi herhalde.sende haklısın. Nader başkan inş günceller hileyi ve daha sağlam bir şekildeEAC ı ezeriz biz ya EAC ta kimmiş
onu yapmazlar diye düşünüyorumzulu için altın hilesini de bekleriz
fix değil sende bir problem olabilir.Dll hatası veriyor arkadaşlar fix olabilir.
Nasıl çözücem hiç bir şey değiştirmedim ama:fix değil sende bir problem olabilir.
şuan hile çalışıyormu başkan ?fix değil sende bir problem olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?