Seçkin Üye
sen nerden biliyon ki ? kullandın mı hileyi ?Ban riski var yan çarını kullan
sen nerden biliyon ki ? kullandın mı hileyi ?Ban riski var yan çarını kullan
Canın sağolsunNot: Unutmayın ki her ne kadar oyun kötü de olsa şuan EAC ile korunuyor ve bu bir public hile. O yüzden ana hesaplarınızda kullanmayın. Dikkat etmemişim seçkin üye olmadığımdan dolayı hileye dikkatlice bakmadım![]()
Evetseçkin üye olmak için 300 mesaj gerekiyor demi ?
yapacak birşey yok kullanmak istiyosan seçkin üye olacaksınkeşke 300 mesaz şartı koymasaydınız giremiyom hıleye
gerçekten mi ? ne zaman denedin hileyi ?Dll hatası veriyor arkadaşlar fix olabilir.
Hem dün hem şimdi 2 gündür dll hatası veriyor ki 3 gün önce sorunsuz oynuyordum ona rağmen.Büyük ihtimalle fix yedi.gerçekten mi ? ne zaman denedin hileyi ?
abi çok üzüldüm şuan ya eminmisin senin dosyalarda bir sorun olmasın knk ?Hem dün hem şimdi 2 gündür dll hatası veriyor ki 3 gün önce sorunsuz oynuyordum ona rağmen.Büyük ihtimalle fix yedi.
Yok yani başka deneyen arkadaş yok ama ben de 2 gündür hata var bir kere çalışırken 2 gün boyunca niye birden çalışmasın kiabi çok üzüldüm şuan ya eminmisin senin dosyalarda bir sorun olmasın knk ?
sende haklısın. Nader başkan inş günceller hileyi ve daha sağlam bir şekildeYok yani başka deneyen arkadaş yok ama ben de 2 gündür hata var bir kere çalışırken 2 gün boyunca niye birden çalışmasın ki
Vallahi kendisi görsün diye etiketledim ama görmedi herhalde.sende haklısın. Nader başkan inş günceller hileyi ve daha sağlam bir şekildeEAC ı ezeriz biz ya EAC ta kimmiş
![]()
onu yapmazlar diye düşünüyorumzulu için altın hilesini de bekleriz![]()
fix değil sende bir problem olabilir.Dll hatası veriyor arkadaşlar fix olabilir.
Nasıl çözücem hiç bir şey değiştirmedim ama:fix değil sende bir problem olabilir.
şuan hile çalışıyormu başkan ?fix değil sende bir problem olabilir.