Nasıl anladın kanka. Onaylı üyesin. Nasıl kullanma fırsatı buldunhile efso eline sağlık bro umarım daha da gelişir
-Chapo
kullanmadım vidyosunu izledım illa kullanmakmı gerekNasıl anladın kanka. Onaylı üyesin. Nasıl kullanma fırsatı buldun
Pardon kankam kullandın sandımkullanmadım vidyosunu izledım illa kullanmakmı gerek
-Chapo
Yok bro hile bana göre değil eğlencesine gelıyom takılıyom forumdaPardon kankam kullandın sandım
Kankam açıkçası herkes og ile oyuna saldırınca hile de şart geliyor ya banaYok bro hile bana göre değil eğlencesine gelıyom takılıyom forumda
-Chapo
Konuyu okusaydın böyle bir soru sormana gerek kalmazdı dostum. "Not: Unutmayın ki her ne kadar oyun kötü de olsa şuan EAC ile korunuyor ve bu bir public hile. O yüzden ana hesaplarınızda kullanmayın."abi oyuna bu kadar çöp dediğiniz yerde hileyi sadece seçkin+ kullanabilmesini anlayamıyorum gerçekten eleştiri olarak algılayın algılamayın sadece gerçekten anlayamıyorum
herkesın zevki ayro bro hangisi hoşuna giderseKankam açıkçası herkes og ile oyuna saldırınca hile de şart geliyor ya bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?