Nasıl anladın kanka. Onaylı üyesin. Nasıl kullanma fırsatı buldunhile efso eline sağlık bro umarım daha da gelişir
-Chapo
kullanmadım vidyosunu izledım illa kullanmakmı gerekNasıl anladın kanka. Onaylı üyesin. Nasıl kullanma fırsatı buldun
Pardon kankam kullandın sandımkullanmadım vidyosunu izledım illa kullanmakmı gerek
-Chapo
Yok bro hile bana göre değil eğlencesine gelıyom takılıyom forumdaPardon kankam kullandın sandım![]()
Kankam açıkçası herkes og ile oyuna saldırınca hile de şart geliyor ya banaYok bro hile bana göre değil eğlencesine gelıyom takılıyom forumda
-Chapo
Konuyu okusaydın böyle bir soru sormana gerek kalmazdı dostum. "Not: Unutmayın ki her ne kadar oyun kötü de olsa şuan EAC ile korunuyor ve bu bir public hile. O yüzden ana hesaplarınızda kullanmayın."abi oyuna bu kadar çöp dediğiniz yerde hileyi sadece seçkin+ kullanabilmesini anlayamıyorum gerçekten eleştiri olarak algılayın algılamayın sadece gerçekten anlayamıyorum
herkesın zevki ayro bro hangisi hoşuna giderseKankam açıkçası herkes og ile oyuna saldırınca hile de şart geliyor ya bana![]()