Süper Üye
Zaten hile çıktığında sıkıntı yoktu son 1 haftadır böyle bu durumHerkeste öyle mi bilmiyorum ama hileyi paylaşırken birçok kişi tarafından yapılan testlerde herhangi bir atma sorunu vb yoktu. Oyuna update gelse bile hile auto update oluyor zaten bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. 1.5 ay içinde üniversite sınavlarım bitecek, o zaman bir problem varsa çözer update getiririm hileye. Şimdilik böyle idare edin.
dostum zaten atma gibi bi sorun yokdu hatta hiçbi sorun yokdu çok rahat kullanabiliyorduk 1 hafta içersinde ne olduysa atmaya başladıHerkeste öyle mi bilmiyorum ama hileyi paylaşırken birçok kişi tarafından yapılan testlerde herhangi bir atma sorunu vb yoktu. Oyuna update gelse bile hile auto update oluyor zaten bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. 1.5 ay içinde üniversite sınavlarım bitecek, o zaman bir problem varsa çözer update getiririm hileye. Şimdilik böyle idare edin.
Dostum müsait olduğun bi süre zarfında bakarsın tüm forum bunu söylüyor sadece 3-5 kişi de olan bir şey değil.Herkeste öyle mi bilmiyorum ama hileyi paylaşırken birçok kişi tarafından yapılan testlerde herhangi bir atma sorunu vb yoktu. Oyuna update gelse bile hile auto update oluyor zaten bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. 1.5 ay içinde üniversite sınavlarım bitecek, o zaman bir problem varsa çözer update getiririm hileye. Şimdilik böyle idare edin.
50 yorumluk atmıyor benı sende bı dene onu knkDostum müsait olduğun bi süre zarfında bakarsın tüm forum bunu söylüyor sadece 3-5 kişi de olan bir şey değil.
hileyi kullanmak için seçkin üye olman lazımWaiting For Action diyor açılmıyor bende
50 Yorumluğun bende menüsü açılmıyor keşke açılsa50 yorumluk atmıyor benı sende bı dene onu knk
hocam hile aktif durumda zaten seçkin üye olarak kullanabilirsin.sabırsızlıkla beklıyorum
knk nasıl yanı nıye oyle50 Yorumluğun bende menüsü açılmıyor keşke açılsa
Seçkin üye olarak kullanabilirsin hocamNasıl Hileyi Kullanabilirim?
hocam seçkin üye değilsin o yüzden kullanamıyorsunhelal olsun siz iyisiniz ama hilede bişey var galiba acılmıyor
Hilenin genel problemi kimi pc'de menü gelmiyor.O yüzden saldım artık gelirse bi hile başlarım oyuna gelmezse gelmezknk nasıl yanı nıye oyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?