Çalışmıyor Wolftü Dword Lite Remake Hack v1.0 [2021 Eac Servers]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Herkeste öyle mi bilmiyorum ama hileyi paylaşırken birçok kişi tarafından yapılan testlerde herhangi bir atma sorunu vb yoktu. Oyuna update gelse bile hile auto update oluyor zaten bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. 1.5 ay içinde üniversite sınavlarım bitecek, o zaman bir problem varsa çözer update getiririm hileye. Şimdilik böyle idare edin.
Zaten hile çıktığında sıkıntı yoktu son 1 haftadır böyle bu durum

İstemsiz
Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Herkeste öyle mi bilmiyorum ama hileyi paylaşırken birçok kişi tarafından yapılan testlerde herhangi bir atma sorunu vb yoktu. Oyuna update gelse bile hile auto update oluyor zaten bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. 1.5 ay içinde üniversite sınavlarım bitecek, o zaman bir problem varsa çözer update getiririm hileye. Şimdilik böyle idare edin.
dostum zaten atma gibi bi sorun yokdu hatta hiçbi sorun yokdu çok rahat kullanabiliyorduk 1 hafta içersinde ne olduysa atmaya başladı

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Dostum müsait olduğun bi süre zarfında bakarsın tüm forum bunu söylüyor sadece 3-5 kişi de olan bir şey değil. :)

sch

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
wolfteamin hile programi yok miydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...