- Yasaklandı
Mavi ekran verirken hata kodu veya driver belirtmesi gerekiyor neden kapandıgına dair, eğer hata kodunu veya .sys adını buraya yazarsan daha hızlı çözüm alırsınkral sende yine bir yerlere gelebiliyor bende mavi ekran verip pc kendini kapıyor![]()
Oyun iniyor az sonra hrrrr lamaya başlıyoruzKullanan var mı? Nasıl şuan indiriyorum.
Efendim,konuyuda okudum.Oyun açıldıktan sonra hileyi nasıl başlattın ki ? Başlatamaman lazım normalde. Konuyu bi oku istersen.
Konuyu okuyum okumadığını bilmiyorum çünkü ilk mesajında oyunu ilk açtım demişsin. Ondan dolayı öyle bir mesaj attım. Hatana gelince, neden oluyor bilmiyorum. Yapacak bir şey yok, her sistemi destekleyemeyiz ::=)Efendim,konuyuda okudum.
Bahsedilen programlar bilgisayarımda yok zaten.
Hwid Spoofter'ı evet de desem hayır da desem resimdeki hatayı alıyorum oyuna girerken
![]()
link varmı indirmeKullanan var mı? Nasıl şuan indiriyorum.
Şu loader yüklelink varmı indirme
%31mükellemmelsın knk
Post automatically merged:
ban yeme olasılıgı % kac acaba
Free hile hemen kullanman lazım. Gün geçtikçe daha riskli oluyor.mükellemmelsın knk
Post automatically merged:
ban yeme olasılıgı % kac acaba
Bu ekranda kalıyor.
1 e basmak çok mu zor kardeşim xdBu ekranda kalıyor.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Dostum konuyu dikkatli oku. Sorunun cevabı ordaBu ekranda kalıyor.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap