Efsane Üye
Kullanmak istiyorsan seçkin üye olacaksın zor değil forumda taklırsan 4 saat falan 300 mesaja ulaşırsınama bende istiyorum ysrdım edemezmısınız
Kullanmak istiyorsan seçkin üye olacaksın zor değil forumda taklırsan 4 saat falan 300 mesaja ulaşırsınama bende istiyorum ysrdım edemezmısınız
hocam mavi ekran alıyordum format attım hala mavi ekran alıyorum neden olabileceği hakkında bilgi sahibimisiniz acaba ?Allah kurtarsın kardeş. Konuda hangi sistemde çalıştığı yazıyor. Win7 de çalışsaydı Win7 yazardık dimi ama ?![]()
bilgisayara rest atıp denedin mi ?Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapgüvenli olmayan sistem dosyası hatası alıyorum eac kaynaklı çözümü nedir ?
Hileyi açabilmek için format mı attınhocam mavi ekran alıyordum format attım hala mavi ekran alıyorum neden olabileceği hakkında bilgi sahibimisiniz acaba ?
hocam mavi ekran alıyordum format attım hala mavi ekran alıyorum neden olabileceği hakkında bilgi sahibimisiniz acaba ?
Ağla kardeş, gereksiz insanlar kullanamıyor.yorum atmıyoruz diye kullanamıyoruz saçmalıgna bak