- Yasaklandı
Banlı Üye
4 yıldır bu ailedeyim cok yorum atan biri olamadığım için indiremedim
Öyle bir özellik yok, yapan da görmedim.haklısın dünden beri oynadım baya ban yemedim ama kick yiorum oyuna anti kick özelligi eklenirse 4/4 lük olur dahasınada gerek yok
Sadece windows 10 sürümünde çalışırmerhabalar benim bilgisayarım windows 7 fakat siz oraya windows 10 yazmışsınız windows 7 de oynuyabilir miyim windows 10 pc kasıyor
windows 10 da pc kasıyor hocam başka yolu yok muSadece windows 10 sürümünde çalışır
aynen çok iyi olur mesela ben 4 yıldır siteye üyeyim aktif olmasamda burdayım çok mesaj atmam filan ama buradayım işteAcaba üyelik yıllarına göre de bir prosüdür yapar mısın @nader11ndeu kardom mantıklıysa geri dönüş yaparsınız mutlaka çok kullanmak istiyoruz açıkcası hileyi
Hileyi alıp çıkmışsınız birader işte foruma katkınız yok bir şeyiniz yok. Bitki misali yaşamışsınız.Acaba üyelik yıllarına göre de bir prosüdür yapar mısın @nader11ndeu kardom mantıklıysa geri dönüş yaparsınız mutlaka çok kullanmak istiyoruz açıkcası hileyi
Kardom ben mesela bilgim olan konulara yönelmeyi severim şahsen mesela forumda saatte 30 konu açılıyorsa 5 mesajlık bilgim oluyor onun için mesaj kasmak yerine yardımcı olmak isterim insanlara yardımlaşma amacı sadece mesaj olmamalı kardom zaten 2 sene üzeri olanlar şuan burda ise bencede aktiflerdir forumda bildikleri konulara yöneliyorlardır şahsi düşünceme yanıt verdiğiniz için çok teşekkür ederimHileyi alıp çıkmışsınız birader işte foruma katkınız yok bir şeyiniz yok. Bitki misali yaşamışsınız.
Why you even want to use bypass ? I would say "use bypass" if it needed. Hack is undetected for EAC servers, included hwid spoofer. You do not have to do enything else. Just press load...wolftü is the best game ever, thinks for your hack
but please, did i need to use a bypass for aeria game?