It is for all servers which are using EasyAntiCheat. I do not care about X3 servers.@nader11ndeu please add for all servers
onaylı üye bile değilsin ve kullanmak istiyorsan seçkin üye olacaksın.Onaylı üyeyim ama kullanmak istiyorum yokmu bi çaresi![]()
300 ile 599 yorum atman gerek spam yapmadanSeçkin üye olabilmek için neler yapmamız lazım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Forumda 4 senelik üyeliğim var evet bu hiçbirşeyi değiştirmez benim bir ayrıcalığım yok fakat spam kontrol var ve çok zamanımızı alacaktır diye düşünüyorum.300 ile 599 yorum atman gerek spam yapmadan
4 senelik üyeliğinde bir ayrıcalığı olmalı adı üstünde 4 seneForumda 4 senelik üyeliğim var evet bu hiçbirşeyi değiştirmez benim bir ayrıcalığım yok fakat spam kontrol var ve çok zamanımızı alacaktır diye düşünüyorum.
Forum yetkilileride aynı görüştedir benimle çünkü 4 veya 5 senelik üye olman seni onlardan ayırt etmez diyebilirler.4 senelik üyeliğinde bir ayrıcalığı olmalı adı üstünde 4 sene
bencede çünkü 400 500 yorum atmak emek isterForum yetkilileride aynı görüştedir benimle çünkü 4 veya 5 senelik üye olman seni onlardan ayırt etmez diyebilirler.
BakınızSeçkin üye olabilmek için neler yapmamız lazım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Ama yinede forum yetkilileri açıklamada bulunursa sevinirim şimdiden teşekkürler.bencede çünkü 400 500 yorum atmak emek ister