Horoz Joe
Uzman Üye
Devamı gelmesi için bence çok fazla talep olması lazım aga. Çünkü forum adminleri için aslında wolftü hiçbişey.hilenin devamı gelsin ya wolftü oyunu çok güzel bir oyun
Devamı gelmesi için bence çok fazla talep olması lazım aga. Çünkü forum adminleri için aslında wolftü hiçbişey.hilenin devamı gelsin ya wolftü oyunu çok güzel bir oyun
Adminler talebe göre çalışıyor sana katılıyorum çünkü wolftü ölü bir oyunDevamı gelmesi için bence çok fazla talep olması lazım aga. Çünkü forum adminleri için aslında wolftü hiçbişey.
Aga oyunda 3 kişiden 2 si hile zaten.Adminler talebe göre çalışıyor sana katılıyorum çünkü wolftü ölü bir oyun
Şuanda ban yedim diye bir mesaj duymadım görmedim yemiyorsun diye biliyorum sen yine yan hesapla dene bakalım bir kaç gün sonra girersin main hesabınlagüzel işe yarar ama anti ban var mı
üyesin çünkü seçkin üye olman gerekBeyler wolftü hilesi ücretsiz deyilmi neden indiremiyorum
yani kesin bir şey diyemem ama bir kaç kişi daha böyle soru sordu yemez dediler yani sen gene çok zorlama ara sıra gel kasŞimdi ben bunu yaparken hile fix yermi
mesaj muhabbetini biliyorsan ve urasıp yaparsan bakarsın keyfine kardeşim benimhile güzelmiş bakalım kullanabilrsek