Forumda açıklaması varreis keşke böyle bı sınırlama getirmseydiniz şimdi bunan asıl erişebilceğiz
Dostum hileyi kullanabilmek için 300 mesaj atman lazımBende her şey tamam ama sadece 42 mesajım var diye hileyi açamıyorum ya. Çıldıracağım yardım edebilecek olan var mı acaba rica etsem?
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum hile ullanmak için en az kaç mesaj atmışım olmamız gerekiyor acaba yardım edebilir misiniz?
Çok teşekkür ederim bilgi için. Rica etsem senden bana yardımcı olabilir misin peki? Nasıl 300'tamamlarım?Dostum hileyi kullanabilmek için 300 mesaj atman lazım
Dostum şuan 53 mesajın var 247 mesaj daha atarsan hileyle oynayabilirsin. 247 mesajı maximum 2 haftada tamamlarsın kurallara uyduğun sürece.Çok teşekkür ederim bilgi için. Rica etsem senden bana yardımcı olabilir misin peki? Nasıl 300'tamamlarım?
Dostum çünkü hile hemen fix yiyebilir ve aylarca emek boşa gidebilir diye seçkin üyeler kullanabiliyorneden kullanabilmek icin seckin uye olmak gerekiyor ki?
Seçkin üye olarak indirebilirsinaga ben nasıl indiricem
burada yazıyor.Seçkin Uye Nasıl olucagım.
https://memoryhackers.org/konular/hata-ve-cozumleri-loader.131752/ERROR: Service error