Onaylı Üye
Wolftüde ban yiyen var mı ya 
Şuan ban yiyen görmedim forumda ama hile kullanıyorsun göz önüne almalısınWolftüde ban yiyen var mı ya![]()
Eyvallah kankamŞuan ban yiyen görmedim forumda ama hile kullanıyorsun göz önüne almalısın
ban yiyen var kanka 1 kişi bende yok diye biliyordum ama ban yemiş hileyide her şeyi açıp'ta oynamamak gerek ben sadece evanter wh sekmeme bunları kullanıyorum bayadır kullanıyorum fakat ban felan yemedimŞuan ban yiyen görmedim forumda ama hile kullanıyorsun göz önüne almalısın
aynısı bende de var ya dün akşam böyle oldu ondan önce 2 3 haftadır kullanıyorum böyle bir şey yoktu neden acaba?Ben 10 dk bilemedin 15 dk sonra oyundan atıyor sebepsiz yere sadece bu sorun bendemi var acaba
bendede var ya 2 gündür böyleBen 10 dk bilemedin 15 dk sonra oyundan atıyor sebepsiz yere sadece bu sorun bendemi var acaba
oyundan atma problemi çıktı herkesdeŞuan ban yiyen görmedim forumda ama hile kullanıyorsun göz önüne almalısın
çalışmasına bir şey demiyoruz kardeşim sadece hataları söylüyoruz !çalışıyor bu sitede yalan dolan olmaz
Kanka bizden kaynaklı bir hata dedi adminbendede var ya 2 gündür böyle
2 gündür oyundan atıyor durduk yere şu sorunu düzeltseniz
oyundan atma problemi çıktı herkesde
oyundan atma problemi çıktı sorunu çözermisiniz teşekkürler
kanka öncesinde böyle birşey yoktu rahatca kullanabiliyorduk dün böyle olmaya başladı bizimle alakalı değil eminimçalışmasına bir şey demiyoruz kardeşim sadece hataları söylüyoruz !
Kanka bizden kaynaklı bir hata dedi admin