knka bence bizden kaynaklı değil aynı şekilde 2 haftadır kullanıyorum sıkıntı yoktu dün akşam atmaya başladı bugunde atıyorçalışmasına bir şey demiyoruz kardeşim sadece hataları söylüyoruz !
Kanka bizden kaynaklı bir hata dedi admin
Benide dün atmaya başladı belki sabah düzelir dedim ama yine ayni az önce oyundaydim yine attiknka bence bizden kaynaklı değil aynı şekilde 2 haftadır kullanıyorum sıkıntı yoktu dün akşam atmaya başladı bugunde atıyor
Hileyi kullanmak için seçkin üye olmanız gerekmektedir.hileyi kullanmak için onaylı üye fln olmak lazımmı
Windows 7 için gelmeyecek.win 7 için gelsin please
Hileyi kullanmak için seçkin üye olman lazım.ben indirirken banma sürekli üyelikle ilgili bi engelden bahsediyo onaylı falan ne alaka ? bilen varsa yardımcı olabilir mi beklemedeyim ?
ne yapmam gerekiyor tam olarak 1 senedir üyeyim zatenHileyi kullanmak için seçkin üye olman lazım.
Bu konuyu oku kardeşim.ne yapmam gerekiyor tam olarak 1 senedir üyeyim zaten
1 sene üye olmanla alakkası yok 300 yorum kasman gerekiyor seçkin için onaylı üye 50ne yapmam gerekiyor tam olarak 1 senedir üyeyim zaten
yani kısaca forumlarda yada her hangi bi konuya 50 üstü yorum yapmalıyım dogru anladım dımı ?
300 yorum yapmalısın.yani kısaca forumlarda yada her hangi bi konuya 50 üstü yorum yapmalıyım dogru anladım dımı ?