- Yasaklandı
- #1,681
Konuyu baştan aşağıya okursanız çözümü görürsünüz. Tekrar tekrar aynı şeyleri yazmak istemiyorum. Çalıştıran çalıştırıyor, hata alan da konuyu okursa nerde yanlış yaptığını ya da neyin eksik olduğunu görebilir. İyi forumlar.Launcher çalışmıyor. Driver failed to load : c00000bb hatası alıyorum
Konuyu baştan aşağıya okursanız çözümü görürsünüz. Tekrar tekrar aynı şeyleri yazmak istemiyorum. Çalıştıran çalıştırıyor, hata alan da konuyu okursa nerde yanlış yaptığını ya da neyin eksik olduğunu görebilir. İyi forumlar.
Hack center UI den Wolftüyü seçiyyorum yükle dememe rağmen basmıyorKonuyu baştan aşağıya okursanız çözümü görürsünüz. Tekrar tekrar aynı şeyleri yazmak istemiyorum. Çalıştıran çalıştırıyor, hata alan da konuyu okursa nerde yanlış yaptığını ya da neyin eksik olduğunu görebilir. İyi forumlar.
https://ui.memoryhackers.org/howtouseHack center UI den Wolftüyü seçiyyorum yükle dememe rağmen basmıyor
Driverlerin güncel değil diyerek kapatmadım, driver yüklenememiş diyerek kapattım. Burada bahsettiğim driver hilenin driveri. Israrla konuyu okumuyorsun, okusan problemini çözeceksin. İyi forumlar.@nader11ndeu benim konumu driverlerin güncel değil diyerek kapatmıştın(Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap), drive programı yükleyerek bütün driveleri kurdum yine çalışmıyor(Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap)
reis anticheatleri diyorsun sanırım valorantla gelen veya faceit falan hepsini önceden kaldırmıştım zaten dediğin şey buysa tabi.(10 defa okudum reis)Neyse biraz bekleyelim başka bu hatayı alan olursa sen el atarsınDriverlerin güncel değil diyerek kapatmadım, driver yüklenememiş diyerek kapattım. Burada bahsettiğim driver hilenin driveri. Israrla konuyu okumuyorsun, okusan problemini çözeceksin. İyi forumlar.
seçkin üye olman lazım yani 300 msj ve üzerine sahip olmanız gerekiyorusta indiremiyorum ya