Usta çalışıyor mu sendesonunda kavuştuk
anladım hocam, suicide rapper eklenseydi keşke diyeceğim ama oyun çöp artık, sağlık olsun ne diyelimHile geliştirmeyi bıraktım bu oyunda, 3-4 dk de eklerim dediğin özellikleri ama hileyi auto updateye alıp src yi pc den sildim bile. Kısacası bu özelliklerle 1 yıl falan devam edin![]()
Bi hileyi çalıştırmayı dener misin?Çoğu kişie injection failed hatası var da bizlik bir sorun mu acaba?anladım hocam, suicide rapper eklenseydi keşke diyeceğim ama oyun çöp artık, sağlık olsun ne diyelim![]()
bence yeterli bu özelliklerle gene içinden geçeriz ama kick problemi var işte onun için gene suicide rapper düşünülebilir.anladım hocam, suicide rapper eklenseydi keşke diyeceğim ama oyun çöp artık, sağlık olsun ne diyelim![]()
ayn yaa knk seçkin üye olmasa iyi olur eskiden herkez kullana biliyordubilader premiium üye çok zor be
Sıkıntı yok, en azından hilede. Size gelince, konuyu okusanız keşke...mavi ekran veriyor oyuna girince sanırım sıkıntı var
evet reis 2004 sürümü kullanıyorum onunla alakalı sanırımSıkıntı yok, en azından hilede. Size gelince, konuyu okusanız keşke...