onu sonradan öğrendim de ben 300 yorum yapana kadar hile fixlenir kesin300 yoruma ihtiyacın var
onu sonradan öğrendim de ben 300 yorum yapana kadar hile fixlenir kesin300 yoruma ihtiyacın var
vip sürümü çıkıcak ileride daha iyi şekilde ama sen bilirsin fix de yemez hile çok az kişi kullanabiliyoonu sonradan öğrendim de ben 300 yorum yapana kadar hile fixlenir kesin![]()
Tüm EAC serverlerinde çalışır. X3 Serverlerinde çalışmaz.Eline sağlık brom da bir sorum olacak tr serveri harici serverlarda kullanılma şansı var mı bu dword hack'in ?
hocam yanlış oldu galiba sen black deserttan bahsediyorsun sanırsam ben wolftü için demiştim deTüm EAC serverlerinde çalışır. X3 Serverlerinde çalışmaz.
hocam yanlış oldu galiba sen black deserttan bahsediyorsun sanırsam ben wolftü için demiştim de
şoktayım sana yemin ediyorum bildirime tıkladığımda karşıma cevap olarak bdo serverlarında çalışır tr harici çalışmaz diye bir cevap çıktı onun için yazdım şimdi değişti birden kusura bakma
Yorumu yazar yazmaz yanlış oyundan bahsettiğimi anlayıp mesajı düzelttim. Ben düzeltmeden önce alıntıladın ama ben düzelttikten sonra cevap yazdığından böyle bir şey oldu. Sıkıntı yokşoktayım sana yemin ediyorum bildirime tıkladığımda karşıma cevap olarak bdo serverlarında çalışır tr harici çalışmaz diye bir cevap çıktı onun için yazdım şimdi değişti birden kusura bakma![]()
Yorumu yazar yazmaz yanlış oyundan bahsettiğimi anlayıp mesajı düzelttim. Ben düzeltmeden önce alıntıladın ama ben düzelttikten sonra cevap yazdığından böyle bir şey oldu. Sıkıntı yok![]()