Çalışmıyor Wolftü Dword Lite Remake Hack v1.0 [2021 Eac Servers]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cin Padişahı
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
services error hatası alıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
It looks interesting I have to try it I like it

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
@nader11ndeu Adminim özellikler çok iyi ama acaba kafadan vurma ne zaman gelecek? Yakında demişsiniz ya bana tahmini bir süre vermeniz mümkün mü acaba? Yanlış anlamayın sabırsız biri değilim ama sadece kafadan vurma oranı kasacağım ve onu bekliyorum :) Ellerinize sağlık bu arada..

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
@nader11ndeu Adminim özellikler çok iyi ama acaba kafadan vurma ne zaman gelecek? Yakında demişsiniz ya bana tahmini bir süre vermeniz mümkün mü acaba? Yanlış anlamayın sabırsız biri değilim ama sadece kafadan vurma oranı kasacağım ve onu bekliyorum :) Ellerinize sağlık bu arada..
Şuan hiçbir özellik eklemekle uğraşmak istemiyorum. Sonuçta bu oyunda EAC var ve bu bir public hile. Her özellik eklememde daha fazla rage atacaksınız o yüzden olabildiğince minimum seviyesinde tutmaya çalıştım özellikleri. Yoksa oyunu ruinleyecek sürüsüce yeni özellik var. Dediğim gibi şuanlık hileye herhangi bir özellik eklemeyi planlamıyorum. En azından hile fix yiyene kadar. Şuan auto updateye aldım hileyi bakalım EAC tarafından ne zaman detect yerse detecti çözüp yeni özellikler ekleyip paylaşmayı düşünüyorum. Artık bu 1 ay sonra mı olur, 1 yıl sonra mı bilemem. İyi forumlar.

Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
I will try this but first I have to be a confirmed member hahaha if I will be here in the forums XD

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
vip versiyon 600 yorum isteyecek diyenler vardı ama belli olmaz bunu güncellemeyi bırakabilirler vipe geçerler belki

300 yoruma ve 7 günlük üyeliğe ihtiyacın var
300 yorum sanki biraz fazla değil mi sitede 3 yıldır üyeyim ve 300 yorum yapmak için boş yorum yapmaya ihtiyaç var sanırım.
Post automatically merged:

OG eşyaları yok dövme karakter hilesi de yok ama ileride vip versiyon çıkıcakmış belki ona eklerler
eklemeyip şu anki haliyle kalması daha iyi bence

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
300 yorum sanki biraz fazla değil mi sitede 3 yıldır üyeyim ve 300 yorum yapmak için boş yorum yapmaya ihtiyaç var sanırım.
Post automatically merged:

eklemeyip şu anki haliyle kalması daha iyi bence
3 yıldır sitedeyken yorum atabilirdin kanka adamlar emeğinin karşılığını istiyor hileyi kullanmak için hesap açıp foruma faydası olmayan adamları istemiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...