seçkin üye nasılolacazseçkin üye olman lazım kral
Yok dostum Envanter açısından sadece silah kısmında hile aktifbu hilenin içinde takla hilesi felan varmı
https://memoryhackers.org/konular/uye-gruplari-ve-ozellikleri-member-groups-and-features.80576/üyelik sistemi hakkında bilgi nasıl alabilirim
Sadece silah kısmı aktif dostum slotları açık ancak karakter ve dövme kısmı yok olmaması daha iyi olmuş parası olmayıp silahları alamayan kişiler için yeterli bileharbi oynayan desin envanterde neler var og falan ?
Dostum konulara spam yapmadan (Konuyla ilgili bilgisi olduğun yorumları yaparsan yorumların silinmez ve sende yorum kazanmış olursun)Her üyelik farklı yorumlarla kazanılıyor ve farklı hilelere ulaşıyorlar Tagler ve renkleri de farklıhocam bu mesaj konusu nasıl yapcaz bilginiz varmı
var tabiki mesala bu konuya yorum yazanlarhala oynayan varmı ya![]()
Spooferlı bedava bir hile için şu an seçkin üyeye verilmesi çok doğru bir karar bence.seçkin üye yerine onaylı üyeler içinde aktif edilse keşke
Hayır desteklenmiyor eğer Win10 kullanıyorsan 2004 sürümünde de kullanılmıyor.Windows 10 dışında bir sistem desteklenmiyormu?
Katılıyorum dövme ve karakter hilesi olmaması daha iyi bir de kullanan arkadaşlar hilenin çorbasını çıkarmasa sadece envanterle oynasa çok daha iyi olur.Reyis hile efsane menüsü olela
Yine var yeterince ya geceleri çok olmuyor amaoyuncu kalmamış güzel olsa ne![]()
Konuda da belirtildiği gibi 10 hpsi kalmış oyunun ayakta kalmaya çalışıyorYine var yeterince ya geceleri çok olmuyor ama![]()
Yakındır bitmesi zatenKonuda da belirtildiği gibi 10 hpsi kalmış oyunun ayakta kalmaya çalışıyor![]()