Çalışmıyor Wolftü Dword Lite Remake Hack v1.0 [2021 Eac Servers]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Hileyi kullanmak için seçkin üye veya daha fazlası olmak lazım bunun içinde en az 300 yorum atmanız gerekmektedir ben bu siteyi sadece wolftü için kullanıyorum ve yıllardır buralardayım üye kısıtlaması olmazsa çok iyi olur şimdiden teşekkür ederim :)

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
nasıl yapılıyor ben acamıyorum hıleyı guncelle dıyor ama rar sıfresı ıstıyor veya grup uyesı olman lzm dıyo
50 yorum ile onaylı oluyorsun onun da bir üstüne çıkabilmek için gerekli olan mesajı bilmiyorum bende kullanamıyorum maalesef ki.
Ve her yere gereksiz yorum yaparsan uyarı alıp banlanırsın. Grup kurallarını okumanı tavsiye ederim

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
çok boş ve gereksiz şekilde bir oyuna yüksek üyelik istiyorlar akılsızca bir sistem normal üye olsa herkes daha memnun olur

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
çok boş ve gereksiz şekilde bir oyuna yüksek üyelik istiyorlar akılsızca bir sistem normal üye olsa herkes daha memnun olur
Normal üye olsa ertesi gün hile fix yiyince bir 6 ay daha güncellenmesini beklersin kardeş :)

Mavi ekran hatası alan arkadaşlar, KONUYU baştan aşağıya okurlarsa mavi ekrana sebep olacak problemler ve çözümleri yazıyor. Tekrar tekrar aynı şeyleri hatırlatmaya gerek yok...

Üye
5 HİZMET YILI
600-1499 Yoruma Sahip Üye Grubudur. Foruma Kayıt Süresi En Az 60 Gün Olmalıdır.
Böyle Bir yazı okudum Süper Üye Olabilmemiz İçin Böyle Bişeymi Olması Gerekiyor
Süper üye değil. Seçkin üye olman gerekıyor 300 yorum yaparak olabilirsin
600-1499 Yoruma Sahip Üye Grubudur. Foruma Kayıt Süresi En Az 60 Gün Olmalıdır.
Yazıyor ama

T H O R
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
hile çalışıyor ama oyun başladığında 0 can gözüküyor ve karakter hareket etmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...