Çalışmıyor Wolftü Dword Lite Remake Hack v1.0 [2021 Eac Servers]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
eline sağlık hocam bizde seçkin üye olıup kullanmaya çalışalım ama onaylı üyeye düşme şansı var mı peki onu merak ettim

Her şey Neşesine
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
say
Real inventory açmadan önce inventory nize girip karakterlerinizi giyin, daha sonra lobby ye dönüp real inventory açın. Son olarak silah ayarlamalarını yapıp oyununuzu oynuyabilirsiniz. O tür bir hatayı almanızın nedeni real inventory açtıktan sonra karakterinizi giymeye çalışmanızdır muhtemelen.
sayın müdürüm acaba windows 10 son surume uyarlama iimkanınız varmı ilerleyen zamanlarda ?

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
eline sağlık hocam bizde seçkin üye olıup kullanmaya çalışalım ama onaylı üyeye düşme şansı var mı peki onu merak ettim
sanmıyorum olacağını reis ben yaklaşık 4-5 saattir uğraşıyorum bir de ban yeme korkusundan bilgim olmayan konularada girmemeye çalışıyorum

Üye
5 HİZMET YILI
harbi böyle birşey yapmaları çok saçma hayır zaten biz elimizden geldiğince yorum yapıyoruz diğer insanlara yardım ediyoruz arada bir girip çıkanlar banlansın ozaman biz niye kullanamıyoruz analmadım
knk adamlarda haklı şimdi o kadar uğraşıp hileyi yapmışlar şimdi herkese açık yapsalar hile1 günde hemen çöp olur onlarda haklı yani knk olabildiğince forumlarda konulara yorum yap yardımcı ol spam yapma ama ban yersin konularda yardımcı ol 1 günde kasarsın 300 mesaj merak etme hadi kolay gelsin
Post automatically merged:

nerden indiricez ya link yok
knk hileyi indirmiyorusun o linki koplaıcan ui. bilmemne ile başlayan ama 300 yorum yapıp seçkin üye olman gerekiyor

Bir sevmek bin defa ölmek demekmiş
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Daha az önce 1 kişi ban yedi kankam sizin seri bozuldu. Ama yinede hile güzel eline sağlık fix yiyebilir şimdiden söyleyeyim.

MURAT GÖĞEBAKAN VURGUNUM
Uzman Üye
10 HİZMET YILI
Eline sağlık bekliyorduk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...