300 mesajın olması lazım bu forumdaUmarım hala aktiftir
Post automatically merged:
seçkin üye olmak için ne yapmak lazım
Win7 yi artık microsoft bile desteklemiyor adamlar neden desteklesin xDWindows 7' de çalışmıyor sanırım?
Hiçbir özellik açmadan deneyin bakalım ban yiyecek misiniz.Kaç el sonra ban yediniz: 1 El oynadım oyundan çıktım bir süre sonra tekrar oyuna girdim hata oluştu destek sistemine başvur hatası aldım (ban) tamamen emin olmak için 2 farklı hesapda da denedım ilk main hesapda denedım onda da 1 el oynadım çıktım sonra tekrardan oyuna gırdım ban yedım Sonra sıfır hesap açtım ondada 1 el felan oynadım çıktım tekrardan oyuna gırdım onda da ban yedım hata oluştu destek sıstemıne başvur
Hangi özellikleri kullandınız:Name esp,Bone esp,Box esp,Early respawn,Jump speed,infinite ammo,no recoıl,no spread,damage hack x2,real ınventory,no fall damage,perfect ping
Hwid spooferi kullandınız mı ? : Evet kullandım
@nader11ndeu
Tamam abi denıyecegım emin olmak için önceden kullandııgm hesapla gırmıyecem sıfır hesap açıp hiçbir özellıgı aktıf etmeden bıraz oynıyacağım aradan bıraz zaman geçtikden sonra tekrar girecegım tekrardan ban atarsa yazarım buraya abiHiçbir özellik açmadan deneyin bakalım ban yiyecek misiniz.
Ban atmazsa da yaz ki bilelim.Tamam abi denıyecegım emin olmak için önceden kullandııgm hesapla gırmıyecem sıfır hesap açıp hiçbir özellıgı aktıf etmeden bıraz oynıyacağım aradan bıraz zaman geçtikden sonra tekrar girecegım tekrardan ban atarsa yazarım buraya abi![]()
Tamam abi yazarımBan atmazsa da yaz ki bilelim.
Okuma yazman varsa 1 kişinin ban yediğini son yorumlardan anlayabilirsiniz. Neden boş yapıyorsunuz ?ban yiyen oldumu ?
Hileyi hiç loadlamadan dene bakalım ne olucakSıfırdan hesap açtım hileden hiçbir özellıgı aktıf etmedım 1 el oynadım çıktım ve bir süre bekledım denemek için oyuna gırdım ve hilesiz bir şekilde girdim hata oluştu destek sistemine başvur S48 ekran kaydı da bırakıyorum
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Post automatically merged:
@nader11ndeu
Tamam abi gene onuda sıfırdan hesap açıp temp vb hile kalıntılarını silip deniyeceğim gelişme oldugunda ban yedıgımde veya yemediğimde tekrardan yazarımHileyi hiç loadlamadan dene bakalım ne olucak![]()