ölmüş bir oyun için hile açmanız da bi garip nekadar ölmüşte olsa bu oyuna seçkin üye gayet ideal diye düşünüyorumÖlmüş bir oyun için Seçkin üye cok degilm
dostum 300 mesaj sayısına ulaşman lazım floot vs. atmadanHileyi indirme yerine giriyorum ama MemoryUI açık ve wolftü için yükleye bastığım zaman karşıma yazılar çıkıyor, ayın üyesi,destek ekibi,emektar üye,oyun editörü gibi kişiler indirebiliyor sanırsam bu hileyi indirmem için nasıl o seviyelerden birisine ulaşabilirim yardımcı olurmusunuz?
Ne kadar süredir foruma kayıtlı olmandan ziyade foruma ne kattığın önemli.onaylı hesap falan olmadan hileyi kullanamıyoruz 2016dan beri forumdayım çok saçma ya
Thread Stopping hatası aldın mı? Aldıysan nasıl çözdün? Premium kazanmıştım fakat buna rağmen giremiyorum. CMD ekranında Thread Stopping yazıyor ve hiçbir şekilde çalışmıyor.Sonunda kullanabildim hileyi seçkin üye olup. Muazzam bir hile olmuş, ellerinize sağlık.
Hocam bende öyle bir sıkıntı olmadı, direk girdim. Windows sürümünle alakalı olabilir belki.Thread Stopping hatası aldın mı? Aldıysan nasıl çözdün? Premium kazanmıştım fakat buna rağmen giremiyorum. CMD ekranında Thread Stopping yazıyor ve hiçbir şekilde çalışmıyor.
seçkin üye olman lazım seçkin üye içinde 300 mesaj atman lazımgiremiyorum hileye neden