Çalışmıyor Wolftü Dword Lite Remake Hack v1.0 [2021 Eac Servers]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Elinize Sağlık Fakat Bende üyelik yeni diye indiremiyorum :/ izlerim Artık yapacak bişey yok :D

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Windows 7 kullananlar için win7 sürümü gelicek midir acaba? Çünkü ben windows 7 kullanıyorum ve onaylı üye olduktan sonra bile kullanamıcağım gerçeği beni üzdü

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Windows 7 kullananlar için win7 sürümü gelicek midir acaba? Çünkü ben windows 7 kullanıyorum ve onaylı üye olduktan sonra bile kullanamıcağım gerçeği beni üzdü
Dostum bence windows 10 a geç zaten win 7 güvenlik açıkları fazlalaştı hem programlarda sorun yaşamassın hemde güncel bir sistem olur elinde. Önceden bende geçmekte terredüt ediyordum ama şimdi tavsiye ederim :)

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Dostum bence windows 10 a geç zaten win 7 güvenlik açıkları fazlalaştı hem programlarda sorun yaşamassın hemde güncel bir sistem olur elinde. Önceden bende geçmekte terredüt ediyordum ama şimdi tavsiye ederim :)
Elinde temiz bi link var mıdır win10 için bro? Ben bulamadım bi türlü internette güzel full bi sürümünü. Yardımcı olabilirsen sevinirim.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Elinde temiz bi link var mıdır win10 için bro? Ben bulamadım bi türlü internette güzel full bi sürümünü. Yardımcı olabilirsen sevinirim.
Virüssüz garanti var ama oynanmış sistem önermem daha önce kullandım işte oyun için vs yapılmış sonra bazı şeyler duydum riske hiç gerek yok orjinal windows indirdim kurdum bide serial ayarladım miss gereken ayarlarıda kendin çektinmi kafan raat :D

Üye
6 HİZMET YILI
beklemedeyiz
Post automatically merged:

memory hacker kadar başarılısını görmedim

Üye
5 HİZMET YILI
arkadaşlar bende Aşağıdaki gruplardan birine girmeden bu hileyi kullanamazsınız. diye hata veriyor napmlıyım pls help me

kitty face
Seçkin Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
hileyi inject ettiğimde mavi ekran alıyorum sebebini bilen var mı win 10 son sürüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...