Oyun kötü evet ama oyunda EAC varbu kadar kötü(dogs*it) bir oyunun hilesi seçkin üye+ nasıl yani ?
50 değil. Bu hileyi kullanabilmek için +300 yorum sayısına ulaşıp Seçkin Üye olmalısın50 yorum atmak şart olmasaydı keşke![]()
yok sanırım kulanmamışım hileyi ama envanter silahla ilgili olan var videolara bakUsta wolftü hilesinde takla varmı?
yok sanırımUsta wolftü hilesinde takla varmı?
2 günde ban atıyor değmezKullanalar değiyomu 300 yoruma söleyin :/
Hileyi kullanmamışsınız 2 günde ban attığını nerden biliyorsunuz acaba ?2 günde ban atıyor değmez
sayın kurucum 2017 den beri bu sitedeyim ilk kez sizinle iletişime geçiyorum heycanlıyım konumuza gelirsek hileyi kullandım 9 adet hesap açtım 2 günden fazla oynayabildiğim olmadıHileyi kullanmamışsınız 2 günde ban attığını nerden biliyorsunuz acaba ?
50 değil 300 kankam50 yorum atmak şart olmasaydı keşke![]()
Bu hileyi satın aldığına emin misin hani bu sitede olan hilenin birebiri aynısı yani bunu kullanan kimse ban yedim diye açıklama yapmamışken 60 yorumlu hesabın gelip ban atıyor demesi bi garipsayın kurucum 2017 den beri bu sitedeyim ilk kez sizinle iletişime geçiyorum heycanlıyım konumuza gelirsek hileyi kullandım 9 adet hesap açtım 2 günden fazla oynayabildiğim olmadı(hileyi satın almıştım burda bedava olduğunu gördüm fakat 300 yoruma değmez)