Onaylı Üye
hiç üşenmedinmi 300 yorum yazarken bide ne kadar zamanda yaptın öğrenme şansım varmı300 Mesaj atarak seçkin üye olabilirsin.
hiç üşenmedinmi 300 yorum yazarken bide ne kadar zamanda yaptın öğrenme şansım varmı300 Mesaj atarak seçkin üye olabilirsin.
20 saate 50 mesaj yapabilirsin dostum, ama ben 600 yorumu 20 günde yaptım.hiç üşenmedinmi 300 yorum yazarken bide ne kadar zamanda yaptın öğrenme şansım varmı
benimle paylaştığın için teşekkür ederim20 saate 50 mesaj yapabilirsin dostum, ama ben 600 yorumu 20 günde yaptım.
Önemli değil.benimle paylaştığın için teşekkür ederim
Dostum yanlış bir şey indirmiş olabilirsin çünkü Bu hile linklerini kullanabilmen için +300 mesaj ve Seçkin üye olmak zorundasın. Aksi taktir de yanlış dosya indirmişsin demektir.injektör ayıklamak için şifre istiyor şifre ne
20 saatte 50 mesaj hakkın vardı sanırım. Sadece +300 mesaj ve seçkin üye üstü olanlar kullanabilir.Mesaj limiti var mı belli bir süre içinde?
Post automatically merged:
Onaylı üye sayılıyor mu yoksa sadece seçkin üyeler mi hileye sahip olabiliyor?
bu tür mesajalra itibar etmiyorlaryöneticiler yalvarıyorum şunun kullanaımını artık üye yapsınlar vallahi çok yoruldumya
Post automatically merged:
Nader11ndeu kirvem ilk hilelerini çıkarıyordun ben siteye girdiğimde çok iyi hatırlıyorum nerelere getirmişssin hileleri eline koluna sağlık ama şunları üye kullanımına acarsan daha çok sevinirim