Süper Üye
Forumda insanlara yardım ederek yorum yaparsan olursun .300 mesajı nasıl elde edicez peki yardımcı olurmusunuz nasıl seckin üye oluruz?
Forumda insanlara yardım ederek yorum yaparsan olursun .300 mesajı nasıl elde edicez peki yardımcı olurmusunuz nasıl seckin üye oluruz?
hile seçkin üye ve üzeri için ve ben normalde efsane üye olmam lazım çünkü siteye 2016 yılında kayıt oldum yani 5 yılı geçmiş fakat hayla normal üyeyim ve hileyi indiremiyorum veya ben uyelik kısmını yanluş analdım ama sonuçda hileyi indiremiyorum seşkin üye olmadıgım için
yılın önemi yok yaptığın etkileşim önemli. +300 mesaja ulaşıp seçkin olman gerekiyor. Başka türlü hileyi kullanamazsınhile seçkin üye ve üzeri için ve ben normalde efsane üye olmam lazım çünkü siteye 2016 yılında kayıt oldum yani 5 yılı geçmiş fakat hayla normal üyeyim ve hileyi indiremiyorum
Post automatically merged:
wolftü hilesi için hangi üye olmamız gerekiyorDostum 3 ay çok ben 16 günde kullanmaya başlamıştım
wolftü hilesi için hangi üye olmamız gerekiyorKısmetse 3 5 güne de ben kullanırım![]()
wolftü hilesi için hangi üye olmamız gerekiyorya allah aşkına 2 gunlugune seckın uye seyini kapatın lutfen ya
oyun zaten herkes hile gibi legend ler gelmış og ler gelmış sizde bi iyilik yapın lutfen parası olanın oyunu fakırız bizde
+300 mesaja ulaşığ seçkin üye olmalısınwolftü hilesi için hangi üye olmamız gerekiyor
wolftü hilesi için hangi üye olmamız gerekiyor