300 mesaj sayısına ulaşman gerekiyor. Spam mesaj yasak.nasıl seçkin üye oluyoruz ya
300 mesaj sayısına ulaşman gerekiyor. Spam mesaj yasak.nasıl seçkin üye oluyoruz ya
Seçkin Üye olman gerekmekte. 300 mesaj atmalısın. Spam ve anlamsız mesajlar ban sebebi.yapabıldınmı hıleyı
Post automatically merged:
ben hilei yapamadım yardım edecek varmı
Oyuna bitti falan demeyin. Benim zamanında çok oynadığım bir oyun. Şuan eskisi kadar oynamıyorum çünkü heryer robot dolu. Adama 2 şarjör boşaltıyoruz hala bişey olmuyor. Damage ve envanter için hile lazım bana. Yoksa havada uçayım ölümsüz olayım gibi abuk subuk özellikleri kullanmaya karşıyım.aynn öyle
gözün aydın darısı bizim başımıza. Bakalım 2021 sonunda hileyi indirebilecek duruma gelebilirim sanırım .Beni bekle wolfttüüü bu yorumdan sonra seçkin üye oluyorum sabah akşam benimsin![]()
![]()
300 mesaj sayısına ulaşman gerekli. Spam ve gereksiz mesaj atmak yasakSelamlar Üye Rollü Almak isityorum ama nasıl alıcam
Üye rolleri hakkında ki yazıdan nasıl Onaylı üye, Seçkin üye vs. olacağın yazıyorSelamlar Üye Rollü Almak isityorum ama nasıl alıcam