hayır ben dört ayda ara ara girdim 225 yorum yazdım eğer daha aktif olsaydım şimdi 500 yorum yazmıştım300 mesajda istemezsin be kral
Post automatically merged:
300 yorumu atana kadar oyun kapanıcak muhtemelen
Hacı adamlar da bir noktada haklı şimdi, bedavaya hile veriyorlar ve hileler de öylesine hileler değil ama keşke hayrına yapsalar dediğin gibi : )aga 300 yorum çok fazla 50 60 daha uygun olmazmıydı oyun zaten bitti bitecek
Post automatically merged:
hile güzelde keşke 300 yorum sistemi olmasa![]()
Daha önceden bedava hile olmuştu şimdi kendin siteye emek verip 300 yorum at hileyi kullan.300 yorum çok fazla zaten oyunu oynayan kalmadı bi düzenleme yapılsa iyi olur aslında
What kind of games do you want?What type game is that dude? I want that so awesome fps
Sadece TR Serverında çalışıyor şuanlık sanırımWolftü US veya Wolftü Latino serverlarında çalışır mı? TR serveri ölü olduğu için hile açmanın bir manası yok açıkçası.
evet doğruda 300 yorum aşırı fazla 100 yorum desek 10 günde biter 300 yorum minimum 1 ayda bitiyor o bir ay içinde oyunu bırakırsn yaniHacı adamlar da bir noktada haklı şimdi, bedavaya hile veriyorlar ve hileler de öylesine hileler değil ama keşke hayrına yapsalar dediğin gibi : )