hayırlı olsun umarım kapanmazHile herkese açılmıştır, iyi oyunlar. (Herkese açık kalacaktır. Fixlenince güncellenmeyecektir.)
hayırlı olsun umarım kapanmazHile herkese açılmıştır, iyi oyunlar. (Herkese açık kalacaktır. Fixlenince güncellenmeyecektir.)
kaç hafta oynadın ortalama?ban yedim bugun
Çözümü konuyu okumak.service eror veriyor cozumu varmıdır ?
Hocam Açıyorum Kapanıyor Açıyorum Kapanıyor Ve Bendede Hata Veriyor Konuda yazanı yaptımÇözümü konuyu okumak.
Konuda yazanı yapmak yerine önce bir sistem gereksinimlerini okursanız sevinirim.Hocam Açıyorum Kapanıyor Açıyorum Kapanıyor Ve Bendede Hata Veriyor Konuda yazanı yaptım
19043.1165 Sürümüm Bu HocamKonuda yazanı yapmak yerine önce bir sistem gereksinimlerini okursanız sevinirim.
Konuda 1903 yazıyor, sen 21h1 kullanıyorsun. Konuyu okumak önemli gördüğün gibi.19043.1165 Sürümüm Bu Hocam
nasıl dönerim 1903 eKonuda 1903 yazıyor, sen 21h1 kullanıyorsun. Konuyu okumak önemli gördüğün gibi.
Evet bendede aynı hatayı verdi 1903 geçiceğimKonuda 1903 yazıyor, sen 21h1 kullanıyorsun. Konuyu okumak önemli gördüğün gibi.
Çalışmıyor denedim sürüm düşürceğim şimdi21h1 de çalışır mı hocam?
düşürdün mü hocam ne değişiklikler oldu bilgisayarındaÇalışmıyor denedim sürüm düşürceğim şimdi