Üye
service error çözülmüyor her şeyi sildim bilgisayarımdaki halen aynı
Aynı hatayı bende alıyorumEror service eror hatası alıyorum nasıl düzeltebilirim
vanguard varsa sil yada sürümdenmiş vanguardı sildim olmadı sürüm değiştirip tekrar deniyicem eğer olursa haber veririm dostumaynı hatayı alıyorum kanka
olmuyo vanguard yok bende ona rağmen olmuovanguard varsa sil yada sürümdenmiş vanguardı sildim olmadı sürüm değiştirip tekrar deniyicem eğer olursa haber veririm dostum
1909 sürümü oluyor galiba1703 sürümünü kullanıyorum yokmu çöüzümü pc yi daha yeni formatlamıştım.
benimki 1909 olmuyor hala formatlı güvenlik duvarı olsun antimalwere olsun hepsi inaktif kapalı ona rağmen olmuyor1909 sürümü oluyor galiba![]()
internetten bak sürümlere ona göre indir kurulum yap usbsiz de oluyorne yaptıysam w10 u 1903 sürümüne düşüremedim bi yardımcı olacak varmı
yaptınmı hıleyiDört gözle bekliyoruz
zor uğraşlar sonucu yapabildimbenimki 1909 olmuyor hala formatlı güvenlik duvarı olsun antimalwere olsun hepsi inaktif kapalı ona rağmen olmuyor
Post automatically merged:
internetten bak sürümlere ona göre indir kurulum yap usbsiz de oluyor
1909 sürümü olanlar için bir moderetör bana bunu atmıştıbenimki 1909 olmuyor hala formatlı güvenlik duvarı olsun antimalwere olsun hepsi inaktif kapalı ona rağmen olmuyor
internetten bak sürümlere ona göre indir kurulum yap usbsiz de oluyor
harfiyen hepsini sırasıyla yaptım ama hala olmuyor anlamadım daha ne yapabilirimzor uğraşlar sonucu yapabildim
1909 sürümü olanlar için bir moderetör bana bunu atmıştı
Eğer Windows 10 sürümünüz 1909 ise ve hala hata alıyorsanız bu konudaki harfiyen yaparsanız sorun çözülecektir:
https://memoryhackers.org/konular/cozum-wolftu-injection-failed-hatasi.202724/